Έμεινε όρθιος στο “Αντώνης Παπαδόπουλος” ο Απόλλωνας!

Έμεινε όρθιος στο “Αντώνης Παπαδόπουλος” ο Απόλλωνας!

Οι “κυανόλευκοι” πήραν ένα βαθμό που μπορεί να σημαίνει πολλά μπορεί και τίποτα για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Στα πόδια των παικτών να ισχύσει το πρώτο. 

Οι ποδοσφαιριστές του Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ έδειχναν πόσο πολύ ήθελαν να πάρουν το τρίποντο, το προσπαθούσαν με όλες τις δυνάμεις τους. Κόντρα σ’ ενα αντίπαλο που έχει τους ίδιους στόχους μέσα στην δική του έδρα έβγαλαν αντίδραση και τουλάχιστον έσωσαν τον βαθμό. Βρέθηκαν πίσω στο σκορ αλλά με έντονη επιθετικότητα, διάθεση και πάθος έφυγαν από την Λάρνακα με τον ένα βαθμό. 

Είναι δεδομένο πως κανείς ΔΕΝ πανηγυρίζει τον βαθμό, αλλά σίγουρα χαροποιεί άπαντες η διάθεση, η μαχητικότητα να παλέψεις μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Ο κόσμος στο πέταλο το επιβεβαίωσε άλλωστε με το χειροκρότημα αφού αναγνώρισε την προσπάθεια. Το να νικήσεις την Ανόρθωση στο “Αντώνης Παπαδόπουλος” δεν είναι εύκολη υπόθεση.

Είναι μια επιβράβευση για τους ποδοσφαιριστές ο ένας βαθμός μέσα από τις συνθήκες που δημιουργήθηκαν στο παιχνίδι. Ναι, μπορεί να μην σημαίνει κάτι ο βαθμός αν νικήσει ο ΑΠΟΕΛ αλλά ψυχολογικά μετρά στο “μέσα” των παικτών. Όπως είπε ο και ο Χάμπος ΚΑΝΕΝΑΣ δεν μπορεί να τους κατηγορήσει πως δεν προσπάθησαν. Ίσα ίσα ήταν μια ψυχωμένη εμφάνιση.