Έπιασαν δουλειά, αυτοί που έχασαν τον ύπνο τους, μετά και την εξαγγελία του Χριστοδουλίδη

Του Πολιτκάντη

Πανικό, σε κάποιους, δημιουργήθηκε μετά και την εξαγγελία της υποψηφιότητας του Νίκου Χριστοδουλίδη, για τις Προεδρικές εκλογές 2023.

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, εξήγγειλε σήμερα στις 11.00 την πολυαναμενόμενη υποψηφιότητα του, χαρίζοντας χαμόγελα στους υποστηρικτές του αλλά και προκαλώντας ένα μικρό… πανικό στους αντιπάλους του.

Δεν εξηγείτε αλλιώς, η “μάχη” που έδωσαν οι αντίπαλοι του Νίκου Χριστοδουλίδη στα social media αφού παρατηρήθηκε πληθώρα αναφορών σε ιστοδελίδες αλλά και προσωπικά προφίλ με στόχο να “κατέβει” το video της υποψηφιότητας του Τέως Υπουργού.

Ενδιαφέρον θα έχει αυτή η προεκλογική μάχη αφού στο παιχνίδι μπήκαν για τα καλά τα κοινωνικά δίκτυα αλλά και οι νέοι που, όπως όλα δείχνουν, ο Νίκος Χριστοδουλίδης, τους κερδίζει στο δικό του στρατόπεδο.

Στο δικό του στρατόπεδο, καλεί ο Νίκος Χρστοδουλίδης και τους αναποφάσιστους, αφού όπως ανάφερε αυτές οι Προεδρικές εκλογές δεν είναι μάχη παρατάξεων και κομμάτων αλλά μάχη για το αύριο του κάθε ενός απο μας, τονίζοντας μάλιστα, ότι ούτε θέλει, ούτε ενδιαφέρεται να ιδρύσει κόμμα.