Έτσι παίζεται το παιχνίδι των εκλογών – Ξεκίνησαν οι “επιθέσεις” κάτω απο το τραπέζι – Δείτε τα tweets και κρίνετε ευπρεπώς

Ένα σχόλιο του γνωστού δικηγόρου Χρήστου Τριανταφυλλίδη, που αναφέρθηκε σε υποψήφιο για το αξίωμα του ΠτΔ, πως το πρωί “πενθούσε’ στην κηδεία της Υπουργού Εργασίας, Ζέτας Αιμιλιανίδου και το βράδυ διασκέδαζε σε συναυλία δημοφιλούς τραγουδιστή, ήταν αρκετό να ξεσηκώσει πληθώρα αντιδράσεων απο τους τουιετάρες συναγερμικούς και όχι μόνο!

Δείτε το σχόλιο:

Η αντίδραση των τουιτεράδων ήταν άμεση, κατηγορώντας μάλιστα τον γνωστό δικηγόρο πως, απέκρυψε το γεγονός ότι η “συναυλία του δημοφιλούς τραγουδιστή” αφορούσε σε φιλανθρωπική εκδήλωση!

Κάποιοι μάλιστα του επιτέθηκαν ανοικτά πως λόγω του ότι “είναι ο νομικός σύμβουλος του ΔΗΣΥ, και περιμένει απο τον Φούλλη να τον κάνει Γενικό εισαγγελέα, τότε προσπαθεί απλά να τον εκλέξει”!

Ο Χρήστος Τριανταφυλλίδης, φαίνεται πως δεν… πτοήθηκε απο τα σχόλια και συνέχισε να αναρτά tweets όπου έδειχνε να εμμένει στην .. “εμπάθεια” όπως έκριναν οι τουιτεράδες με τα σχόλια τους

Απτόητος όμως, ο Χρήστος Τριανταφυλλίδης, απαντούσε στα σχόλια με tweets και επέμεινε στην άποψη του.

Στην άποψη τους όμως, επέμεναν και οι τουιτεράδες