Ακόμα ένας Άστεγος στην Λεμεσό: Μένει στον δρόμο και στο αυτοκίνητο – Δεν νοιάζεται κανένας

Ακόμα ένας άστεγος στην πόλη της ευμάρειας.

Αυτή την φορά πρόκειται για 45χρόνο ο οποίος μένει εδώ και καιρό σε αυτοκίνητο, μη έχοντας άλλη επιλογή.

Ακόμα μία άσχημη ιστορία βγήκε προς τα έξω από το Κίνημα ΕνΕργώ.

Η τραγική ιστορία, είδε το φως της δημοσιότητας, όταν αναρτήθηκε σχετική δημοσίευση στην σελίδα του Κινήματος του οποίου και ζητήθηκε βοήθεια για τον συγκεκριμένο άνθρωπο.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, ο συμπατριώτης μας, εξαιτίας οικονομικών προβλημάτων, αναγκάζεται να ζει σε αυτοκίνητο και να κάνει μπάνιο σε ντούς της παραλίας!

Δείτε τη δημοσίευση του Κινήματος ΕνΕργώ

Επικοινώνησαμε για ακόμα μίαν φορά με τον Κύριο Λευτέρη Γεωργίου εκπρόσωπο του Κινήματος όπου μας είπε φανερά απογοητευμένος ότι επικοινώνησε ο ίδιος με την υφυπουργό κυρία Ανθουση η οποία του είπε ότι θα τον πάρει πίσω κάτι το οποίο δεν έγινε ποτέ.

Το μήνυμα στην Υφυπουργό.

Συνεχίζοντας ο Κύριος Γεωργίου μας είπε ότι έχει κουραστεί, “εδώ και πέντε χρόνια παλεύουμε με τον ίδιο τον διάβολο, πραγματικά δεν ξέρουμε τι να κάνουμε άλλο, μας έχουν φέρει στα όρια μας, χάθηκαν ζωές, τι θέλουν να χαθούν και άλλες; απλά για να μην βγαίνουν τα προβλήματα προς τα έξω;”

Για την Ιστορία θα πούμε ότι ο Άστεγος συμπατριώτης έμεινε στον δρόμο αφού έχασε την δουλειά του, φιλοξενήθηκε χθες το βράδυ από μέλος του Κινήματος αλλά σήμερα θα βρίσκεται ξανά στο δρόμο, θα γίνουν προσπάθειες από το κίνημα για εξεύρεση χορού όπως μας είπε ο Κύριος Γεωργίου.

Θα παρακολουθούμε την εξέλιξη και θα σας ενημερώσουμε, θέλουμε και εμείς σαν newsfeedcy.Com να εκφράσουμε την λύπη μας για τα τεκταινόμενα.