Ακόμα ένας καυγάς μεταξύ αλλοδαπών στη Γεροσκήπου – Ψάχνουν άντρα οπλισμένο με μαχαίρι

Σοβαρός διαπληκτισμός μεταξύ προσώπων σε κατοικία στη Γεροσκήπου καταγγέλθηκε από περίοικους στην Αστυνομία το βράδυ της Τρίτης .

Μέλη της Διεύθυνσης Πάφου μετέβησαν στην σκηνή και όπως διαπιστώθηκε στην εν λόγω κατοικία διέμεναν τρεις κοπέλες από το Βιετνάμ ηλικίας 37,43 και 47 ετών και ένας άντρας αγνώστων στοιχείων. Όπως διαφάνηκε αιτία του καυγά ήταν πρόβλημα που προέκυψε στην μεταξύ τους συμβίωση. 

Δύο περίοικοι που εμφανίσθηκαν στη σκηνή ανέφεραν σρα μέλη της Αστυνομίας ότι μετέβησαν στην κατοικία ώστε να δουν τι συμβαίνει και να βοηθήσουν όταν άρχισαν να ακούγονται έντονοι διαπληκτισμοί. Εκεί , σύμφωνα με τους ισχυρισμούς τους, αντίκρυσαν τον άντρα να έχει στην κατοχή του δύο μαχαίρια και προσπαθώντας να τον ηρεμήσουν υπήρξε συμπλοκή μεταξύ τους με αποτέλεσμα οι δύο περίοικοι που προσέτρεξαν για βοήθεια να υποστούν ελαφρά τραύματα στα χέρια ενώ ο άντρας της κατοικίας τράπηκε σε φυγή.

Το ΤΑΕ Πάφου διενεργεί εξετάσεις προς εξακρίβωση των στοιχείων του άντρα που φέρεται να πρωταγωνιστούσε στα επεισόδια, ενώ η σκηνή εξετάστηκε και παραλήφθηκαν τεκμήρια για επιστημονικές εξετάσεις.