Τον δραπέτη της ΥΚΑΝ ψάχνει η Αστυνομία – Δείτε φωτό

Σε εξέλιξη ανθρωποκυνηγητό για εντοπισμό και σύλληψη του 32χρονου κρατούμενου που απέδρασε χθες το βράδυ στη Λευκωσία.

Από την πρώτη στιγμή υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση και οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη από τις αρχές.

Όπως αναφέραμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ, πρόκειται για αλλοδαπό, ο οποίος μεταφερόταν με αυτοκίνητο της ΥΚΑΝ από τα κρατητήρια του Αγίου Δομετίου στη Λάρνακα.

O 32χρονος αρχικά είχε κληθεί και παρουσιάστηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Αγίου Δομετίου για σκοπούς λήψης κατάθεσης σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση ναρκωτικών της ΥΚΑΝ στη Λάρνακα. Εκεί διαπιστώθηκε ότι αυτός παραμένει παράνομα στην Δημοκρατία από τον Σεπτέμβριο του 2021 όταν και έληξε η άδεια παραμονής του.

Αποτέλεσμα τα μέλη της αστυνομίας να προχωρήσουν στη σύλληψη του για το αδίκημα της παράνομης παραμονής στο έδαφος της Δημοκρατίας.

Κατά την μεταφορά του, σε κάποια στιγμή κατάφερε, παρά το γεγονός ότι φορούσε χειροπέδες, να χτυπήσει δύο αστυνομικούς που τον συνόδευαν, να εξέλθει του αυτοκινήτου και να εξαφανιστεί.

Οι δύο αστυνομικοί μεταφέρθηκαν προληπτικά στο νοσοκομείο.

Η Αστυνομία εδωσε στη δημοσιότητα τη φωτογραφία και τα στοιχεία του εν λόγω άνδρα, που καταζητείται σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόδρασης από νόμιμη κράτηση, επίθεσης εναντίον αστυνομικού, και επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να οδηγήσουν στον εντοπισμό του.

Πρόκειται για τον Muhammad Atif, ημερομηνία γέννησης 01/09/1989, από το Πακιστάν, εναντίον του οποίου έχει εκδοθεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης και καταζητείται.