Αντετοκούνμπο: Έγινε πιάτο με τάκο, φέτα και γύρο

Αντί να πίνουν νερό στο όνομά του, οι κάτοικοι στην Κενόσα του Ουισκόνσιν, μπορούν να φάνε στο όνομα του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ένα λαχταριστό τάκο με εισαγόμενη φέτα και γύρο!

Αν ο σερβιτόρος σε ένα εστιατόρια στην Κενόσα του Ουισκόνσιν, σας ρωτήσει τι θα διαλέξετε για το γεύμα ή το δείπνο σας, η επιλογή είναι μία: Ένα τάκο Greek Freak!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έγινε και πιάτο στο Μιλγουόκι. Με τον εστιάτορα να «πειράζει» την κλασική μεξικάνικη συνταγή του τάκο, βάζοντας εισαγόμενη φέτα (όπως τονίζει στην περιγραφή), ενώ αν κάποιος θέλει μπορεί να δοκιμάσει… ξυρισμένο γύρο για μόλις 1 δολάρια και 49 σεντς!

Μόλις σήμερα, Τετάρτη, 27 Απριλίου, αποκαλύφθηκε ότι στο κέντρο του Μιλγουόκι, ένας καλλιτέχνης της πόλης, ξεκίνησε να φτιάχνει ένα πελώριο γκράφιτι αφιερωμένο στον πρωταθλητή και δύο φορές MVP, το οποίο θα καταλαμβάνει τρεις ορόφους στο κτήριο που θα δημιουργηθεί.

Ο καλλιτέχνης που το φτιάχνει έχει ήδη δημιουργήσει το κεφάλι του Greek Freak και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να το έχει ολοκληρώσει.

Γιάννης Αντετοκούνμπο