Αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια για την νεκρή γυναίκα στη Λεμεσό

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τη νεκρή γυναίκα εντόπισε ο άντρας της στο κρεββάτι το πρωί όταν ξύπνησε. Κάλεσε σε βοήθεια και οι γείτονες κάλεσαν ασθενοφόρο. Η γυναίκα φέρεται να έχει κάποια μελανιά στο πρόσωπο, για αυτό και το πλήρωμα κάλεσε την αστυνομία για έρευνες. Η νεκρή γυναίκα είναι 38 ετών, με καταγωγή από την Ουκρανία.

Στη σκηνή κλήθηκε η ιατροδικαστική υπηρεσία για επί τόπου αυτοψία. Η αστυνομία εξετάζει αιφνίδιο θάνατο εν αναμονή της νεκροτομής.

Σε δηλώσεις του, ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της ΑΔΕ Λεμεσού, Μαρίνος Βασιλείου, είπε ότι ειδοποιήθηκε η Αστυνομία το πρωί του Σαββάτου, από γείτονα, ότι ο σύζυγος 36χρονης αλλοδαπής σε περιοχή ανατολικά της Λεμεσού, βρισκόταν αναίσθητη στο κρεβάτι και ζήτησε βοήθεια. Ο γείνοντας ενημέρωσε αμέσως το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, με το ασθενοφόρο να φτάνει στην σκηνή. Διαπιστώθηκε ότι η γυναίκα ήταν νεκρή.

Από εξετάσεις που ακολούθησαν, κλήθηκε στην σκηνή ο ιατροδικαστής Ορθόδοξου Ορθοδόξου και από αυτοψία που έκανε, εκ πρώτης όψεως, ανέφερε ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας. Παρ’ όλα αυτά, παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια και τις επόμενες μέρες θα διενεργηθεί νεκροτομή για να εξακριβωθούν τα αίτια θανάτου.

Ο λόγος για τον οποίο έσπευσαν τα μέλη της Αστυνομίας στην σκηνή, σύμφωνα με τον κ. Βασιλείου, είναι ότι υπήρχαν κάποια σημεία στο σώμα της γυναίκας που ήγειραν εύλογες υποψίες για πιθανή εγκληματική ενέργεια ή κάποια εγκληματική πράξη, ωστόσο αυτό ξεκαθάρισε με την άφιξη του ιατροδικαστή και πλέον η Αστυνομία διερευνά υπόθεση  αιφνίδιου – αφύσικου θανάτου.