Απόν αντρέπεται, ο κόσμος εν δικός του, σε γνωστή ταβέρνα θεάθηκε ο…

Σε γνωστή ταβέρνα της Λεμεσού, θεάθηκε την Τρίτη το βράδυ να διασκεδάζει ο Δημήτρης Συλλούρης, γνωστός πολιτευτής της Κυπριακής Δημοκρατίας, ο οποίος έμεινε στην ιστορία για την πολύκροτη ατάκα: #this_is_Cyprus. 

Απόν αντρέπεται ο κόσμος εν δικός του, λέει μια παλιά καλή κυπριακή παροιμία η οποία φαίνεται ταιριάζει γάντι στην περίπτωση του πρώην προέδρου της Βουλής, Δημήτρη Συλλούρη. Και αυτό γιατί μόνο ο Συλλούρης, έπειτα και απο τον τόσο διασυρμό, θα μπορούσε να διασκεδάζει και να χορεύει αδιαφορώντας για το κοινό άισθημα. Και γιατί όχι θα μου πείτε, αφού ακόμη, δεν έχει εκδικαστεί η υπόθεση την οποία αναμένει με αγωνία ο κάθε Κύπριος.

Βέβαια, ο Δημήτρης Συλλούρης, εδώ και χρόνια μας απέδειξε ότι είναι σκληρόπετσος και δεν ασχολείται καθόλου με το τι λέει ο απλός κοσμάκης! Αυτός ο ίδιος κοσμάκης που του πληρώνει ακόμη – και θα του πληρώσει εσαεί- την καινούργια λιμουζίνα, που πήρε προίκα φεύγοντας, τα καύσιμα για την καινούργια λιμουζίνα, τα έξοδα συντήρησης της καθώς και τη φρουρά και επίδομα που ανέρχεται στις €3.000 τον μήνα, για γραμματέα, ανεξάρτητα αν εργοδοτεί ή όχι γραμματέα!!

Στην παρέα του Δημήτρη Συλλούρη, συμπεριλαμβανόταν και πρώην Βουλευτής για τον οποίο μάλιστα ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής, είχε δώσει “αγώνες” για αυτόν. Γιατί άλλωστε.. #this is Cyprus!

Που αφού απουσιάζει η ντροπή τότε και βγαίνεις και καπνίζεις και τα πίνεις… ζαμανφού!

Σημείωση: Το @newsfeedcy  δεν υιοθετεί κατ΄ ανάγκην τις απόψεις του συγγραφέα αλλά οι υπεύθυνοι του, θα υπερασπίζονται πλήρως το δικαίωμα να εκφέρει ο καθένας την άποψη του. Αν και σεις θέλετε να δημοσιεύσετε την άποψη σας, στείλτε μήνυμα στο [email protected]