Από το «Kaliva on the beach» άρχισαν οι προεκλογικές συγκεντρώσεις του Αβέρωφ Νεοφύτου (φωτογραφίες)

Ο κ. Νεοφύτου στο σύντομο χαιρετισμό του, προστίθεται, αφού ευχαρίστησε όσους εθελοντικά βοήθησαν για την «επιτυχή εκδήλωση», ανέφερε πως, «Εσείς οι νέοι και οι νέες είστε μπροστά και σε αυτήν τη μάχη».

Ξεκίνησαν και συνεχίζονται οι συγκεντρώσεις των φίλων και υποστηρικτών του Αβέρωφ Νεοφύτου, ανακοίνωσε το Σάββατο ο Δημοκρατικός Συναγερμός (ΔΗΣΥ).

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ξεκίνησαν χθες, από την Επαρχία Αμμοχώστου, «με μεγάλη επιτυχία» οι συγκεντρώσεις των Φίλων και Υποστηρικτών του Αβέρωφ Νεοφύτου.

4284258668754460 averof kaliva2

«Στο κατάμεστο Kaliva on the Beach στην Αγία Νάπα, ο κ. Νεοφύτου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με φίλους και υποστηρικτές της υποψηφιότητας του, οι οποίοι τον υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό και παλμό,» αναφέρεται.

Ο κ. Νεοφύτου στο σύντομο χαιρετισμό του, προστίθεται, αφού ευχαρίστησε όσους εθελοντικά βοήθησαν για την «επιτυχή εκδήλωση», ανέφερε πως, «Εσείς οι νέοι και οι νέες είστε μπροστά και σε αυτήν τη μάχη». «Ξέρουμε,» είπε, σύμφωνα με την ανακοίνωση, «ότι ενώπιον μας υπάρχει ένα ναρκοπέδιο, νιώθουμε δυνατοί, νιώθουμε πως μπορούμε να αντεπεξέλθουμε, γιατί πάντα ξέρουμε να μετατρέπουμε τις μεγάλες προκλήσεις σε μεγάλες ευκαιρίες για τον τόπο μας». Ο κ. Νεοφύτου εξέφρασε την πεποίθηση «πως και με την δική σας στήριξη ακόμα μια φορά θα βγάλουμε την Κύπρο μας ακόμα πιο δυνατή», αναφέρεται.

4284259325252557 averof kaliva3

Οι συγκεντρώσεις των Φίλων και Υποστηρικτών συνεχίζονται την ερχόμενη Δευτέρα στη γενέτειρα του κ. Νεοφύτου, Αργάκα και την Τρίτη στη Λάρνακα, προστίθεται.

Στις αρχές Σεπτεμβρίου θα ακολουθήσουν οι συγκεντρώσεις σε Λευκωσία και Λεμεσό, καταλήγει η ανακοίνωση.

πηγή:πολίτης