Βίντεο του Παπασταύρου βάζει φωτίες σε Πετρίδη-«Εδώκαμεν τις πουνιές και τις κλωτσιές μας»(ΒΙΝΤΕΟ)

Σε μια ανάρτηση με ξεκάθαρες αιχμές προς τον Πρόδρομο Πετρίδη, με βίντεο και αναφορές προς τη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ, προχώρησε ο πρόεδρος της Ομόνοιας. 

Συγκεκριμένα, με τα όσα ακολούθησαν του επαναληπτικού αγώνα κυπέλλου μεταξύ της Ανόρθωσης και του ΑΠΟΕΛ, αλλά και τις ποινές που επέβαλε το βράδυ της Τετάρτης ο Αθλητικός Δικαστής, ο ισχυρός άνδρας της Ομόνοιας, ανέφερε πως «αυτοί αποφασίζουν για τους διαιτητές που έρχονται και φεύγουν».

«Μέσα από αυτό το βίντεο φαίνεται ποιοι εξακολουθούν να ελέγχουν το χώρο της διαιτησίας μας και ποιοι αποφασίζουν για τους διαιτητές που έρχονται και αυτούς που φεύγουν.

Ερώτημα προς την ΚΟΠ: Και για τις ποινές του Αθλητικού Δικαστή πάλι αυτοί αποφασίζουν;», έγραψε ο πρόεδρος της Ομόνοιας. 

Σημειώνεται ότι, μεταξύ άλλων, στο βίντεο ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ ενώ απευθύνεται σε κοινό της ομάδας του μιλά για περίπτωση διαιτητών που θα κληθούν να διαιτητεύσουν αγώνες τρίτης κατηγορίας, μετά τη διαιτησία που έκανα σε παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ. 
Όπως είπε ο Πρόδρομος Πετρίδης «μετά το παιχνίδι που εδώκαμεν τις πουνιές μας και τις κλωτσιές μας, άρκεψε τούτη η διαδικασία και την πετύχαμε».