ΒΙΝΤΕΟ: Εντατικές έρευνες για εντοπισμό του άνδρα που ξυλοκόπησε αλλοδαπή γυναίκα

Παρέμβαση του Γενικού Εισαγγελέα για την υπόθεση

να συγκλονιστικό βίντεο κάνει από το πρωί της Πέμπτης (14/07) τον γύρο του διαδικτύου, στο οποίο καταγράφεται άνδρας να χτυπά γυναίκα, αφρικανικής καταγωγής, έξω από κτήριο σε περιοχή της Λάρνακας. Για την υπόθεση υπήρξε δημόσια παρέμβαση από τον Γενικό Εισαγγελέα ενώ η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες. 

Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται στο βίντεο, ο άνδρας χτυπά στο πρόσωπο τη γυναίκα, η οποία κρατάει στην αγκαλιά της βρέφος και είναι πεσμένη στο έδαφος. Στη συνέχεια, ο άνδρας επιτέθηκε σε δεύτερο πρόσωπο αφρικανικής καταγωγής, ο οποίος προσπάθησε να τον σταματήσει χωρίς αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, φαίνεται ότι γυναίκα προέβη σε καταγγελία χθες το απόγευμα στην Αστυνομία, αναφέροντας πως δέχθηκε επίθεση από άγνωστο της άνδρα, έλαβε χαρτί και αργότερα μετέβη μόνη της στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας για περίθαλψη.

Πλησίον του Λιμανιού Λάρνακας εκτυλίχθηκε το περιστατικό
Από τη πρώτη στιγμή συστάθηκε ανακριτική ομάδα στο ΤΑΕ Λάρνακας για την υπόθεση και εντοπίστηκε ο δρόμος που εκτυλίχθηκε το περιστατικό, ο οποίος φαίνεται να είναι πλησίον του Λιμανιού Λάρνακας.

Στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκονται και τα κλειστά κυκλώματα της περιοχής προκειμένου να εντοπιστεί ο δράστης που φέρεται στο βίντεο να χτυπάει τη γυναίκα. 
Παρέμβαση για την υπόθεση έκανε ο Γενικός Εισαγγελέας, Γιώργος Σαββίδης, ο οποίος επικοινώνησε για το βίντεο με τον Αρχηγό Αστυνομίας, Στέλιο Παπαθεοδώρου, ο οποίος τον διαβεβαίωσε ότι διεξάγεται ποινική έρευνα σε σχέση με το περιστατικό. 

Η υπόθεση διερευνάται από το ΤΑΕ και το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λάρνακας.
https://twitter.com/i/status/1547436888075665408
πηγή : Αντένα