Γερμανία: Όργιο νεοπλουτισμού από τον υπουργό Οικονομικών Κριστιάν Λίντνερ που παντρεύτηκε για δεύτερη φορά

Τα σύνολα της νύφης για τις γαμήλιες τελετές ανήλθαν σε 13.000 ευρώ – Porsche, καβουροσαλάτα και σαμπάνια είχε το «γαμήλιο μενού» του Κρίστιαν Λίντνερ, που σχολιάστηκε από ΜΜΕ και χρήστες των social media – Ο αρχηγός των Χριστιανοδημοκρατών Φρίντριχ Μερτς έφθασε στο νησί Ζιλτ πιλοτάροντας το ιδιωτικό του αεροσκάφος

Για όργιο νεοπλουτισμού κατηγορούν πολλοί χρήστες στα social media και ο γερμανικός Τύπος τον χλιδάτο γάμο στο νησί των πλουσίων, Ζιλτ, στη Βόρεια Θάλασσα, του υπουργού Οικονομικών Κριστιάν Λίντνερ και της δημοσιογράφου Φράνκα Λέφελντ, που τελέστηκε πριν από λίγες ημέρες.

Οι αντιδράσεις και τα δυσμενή σχόλια που έχει προκαλέσει ο «διπλός γάμος»- πολιτικός και θρησκευτικός- του Γερμανού υπουργού και της πολιτικής ρεπόρτερ της τηλεόρασης της WELT λόγω κυρίως των πολυτελών επιλογών του ζευγαριού εν μέσω πολέμου, ενεργειακής και οικονομικής κρίσης, αυξάνονται και πληθύνονται.

Οι «Κριστιάνκα», όπως αναφέρεται στο ζευγάρι ο γερμανικός Τύπος, τέλεσαν σε στενό κύκλο τον πολιτικό τους γάμο την περασμένη Πέμπτη στο Μουσείο του νησιού, ακριβώς τέσσερα χρόνια μετά τη γνωριμία τους. Ακολούθησε το Σάββατο η θρησκευτική τελετή στην Ευαγγελική εκκλησία του Αγίου Σεβερίνου, επίσης στο Ζιλτ.

Sylt Hochzeit. Das Finale. Die Kirchliche Trauung.