Για το μαγικό χαρτάκι στήθηκαν στην ουρά απο τις 7 το πρωί οι Απολλωνίστες – φωτό

Τι και αν είναι εργάσιμη ημέρα, τι και αν οι καθημερινές υποχρεώσεις τρέχουν, ο κόσμος του ΑΠΟΛΛΩΝΑ, σήμερα, έβαλε μια παύση σε όλα αυτά και στήθηκε στην ουρά, απο τις 7 το πρωί για το μαγικό χαρτάκι που θα στείλει τη Λεμεσιανή ομάδα στα ουράνια.

Οι φίλοι των «κυανολεύκων» σχημάτισαν ουρές απο το πρωί, έξω από την μπουτίκ της ομάδας θέλοντας να πάρουν το μαγικό χαρτάκι για το σπουδαίο ματς που έρχεται, αφού εξαντλήθηκαν, εν ριπή οφθαλμού, τα ηλεκτρονικά εισητήρια.

Η αλήθεια είναι ότι η ζήτηση είναι απίστευτη. Ο κόσμος του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ζει και αναπνέει για την αναμέτρηση της Κυριακής που θα οδηγήσει τους οπαδούς στα ουράνια και τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ στο 4ο πρωτάθλημα της ιστορίας της και πρώτο μετά από 16 χρόνια!

Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι οπαδοί του ΑΠΟΛΛΩΝΑ – που αναγκάστηκαν να φύγουν απο τη χώρα μας – έχουν ήδη προβεί σε διαδικασίες για να επιστρέψουν μόνο και μονο για τον αγώνα της Κυριακής!

Το τρόπαιο, ήδη πήρε το δρόμο για τη Λεμεσό και οι οπαδοί των κυανόλευκων ξεκίνησαν να “τρελαίνονται” και να φωνάζουν όσο πιο δυνατά μπορούν «Απόλλων θρύλος πρωτάθλημα»