Δίκη για δολοφονία Καρολάιν: Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, λέει ο Μπαμπης Αναγνωστόπουλος

«Δεν υπάρχουν δικαιολογίες ούτε προς τον εαυτό μου ούτε προς κανέναν. Αυτό που χάθηκε ήταν αναντικατάστατο. Δεν υπάρχει αρκετή συγνώμη προς κανέναν. Πόσες φορές να πω συγνώμη στην Καρολάιν που έχασε τη ζωή της. Από το παιδί μου που δε θα ξαναδεί τη μητέρα της. Από την πεθερά μου που έχασε ό,τι πολυτιμότερο είχε, γιατί εγώ δεν την προστάτευσα, εγώ είχα την πλήρη ευθύνη. Από το σκυλάκι μας τη Ρόξι, που χάθηκε τότε» είπε ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου ο καθ’ ομολογία δράστης του εγκλήματος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

«Με νοιάζει ότι δε θα τη ξαναδώ μόνο αυτό με νοιάζει μόνο αυτό έχει σημασία. Δε με νοιάζει η καριέρα μου, δεν με ενδιαφέρει για τη ζωή μου» είπε εμφανώς συγκινημένος

«Την αδικεί αυτή η φράση ότι ήταν η γυναίκα της ζωής μου. Αυτό που μου έδωσε την ευτυχία και τις δύσκολες στιγμές αλλά ήξερα αυτό που είναι. Τα πλην του χαρακτήρα της ήταν αμελητέα, ήταν το κομμάτι της εφηβείας. Πολύ συγκροτημένη, έξυπνη, πολύ περισσότερο από εμένα Η κοινή μας ζωή ήταν 4 χρόνια. Έχετε ακούσει σπασμωδικά κομμάτια 100 φορές να γύριζα πίσω το χρόνο. 100 φορές θα διάλεγα την Καρολαιν (..) Τέσσερα χρόνια μαζί μια φορά δεν άκουσα το όνομα μου, μόνο ‘αγάπη μου’. Και φταίω εγώ που δε θα το ξανακούσω. Ότι πιο όμορφο έχει υπάρξει στη ζωή μου» είπε.

Η απολογία του είναι σε εξέλιξη ενώπιον του Δικαστηρίου σήμερα που συμπληρώνεται  ακριβώς ένας χρόνος, από τον βίαιο θάνατο της 20χρονης Καρολάιν.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος αντιμετωπίζει  κατηγορίες για την εν ψυχρώ δολοφονία της 20χρονης, την άγρια θανάτωση της σκυλίτσας τους Ρόξυ, αλλά και για τις ψευδείς καταγγελίες και καταθέσεις που έδινε επί 37 ημέρες, εμφανιζόμενος ως επιζών μίας φρικτής ληστείας που έγινε τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου 2021 στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά.

Ο κατηγορούμενος καλείται να δώσει εξηγήσεις γιατί προέβη στο ειδεχθές  έγκλημα  και να δώσει εξηγήσεις για την παραπλανητική του στάση στις αστυνομικές αρχές σχεδόν επί ενάμιση μήνα.