Δείτε τη στιγμή που μια ατρόμητη γιαγιά πέφτει σε φρεάτιο για να σώσει τον εγγονό της

Μια ατρόμητη Κινέζα γιαγιά στο Fuyang, στην επαρχία Anhui της Κίνας, πήδηξε μέσα σε μια σηπτική δεξαμενή γεμάτη ακατέργαστα λύματα για να σώσει τον εγγονό της.

Μια κάμερα κλειστού κυκλώματος κατέγραψε την εκπληκτική διάσωση, η οποία έλαβε χώρα αφού το αγοράκι σήκωσε το κάλυμμα της δεξαμενής και έπεσε μέσα στα λύματα.

Ευτυχώς η γιαγιά του τον είδε τη στιγμή που έπεφτε μέσα στην τρύπα και – χωρίς κανένα δισταγμό – πήδηξε και η ίδια στη δεξαμενή. Στιγμές αργότερα φαίνεται να σπρώχνει το παιδάκι προς την επιφάνεια και οι περαστικοί το τράβηξαν προς τα έξω, καλυμμένο με λάσπη.

Στη συνέχεια οι περαστικοί βοηθούν και τη γιαγιά να βγει από την τρύπα με τα λύματα, ενώ ένας άλλος βοηθά τον εγγονό της να βήξει για να βγάλει τυχόν βρομιές από τους πνεύμονές του.


Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι με τη βοήθεια των περαστικών, τόσο η γιαγιά όσο και το παιδί κατάφεραν να επιζήσουν από το περιστατικό, σοκαρισμένοι αλλά κατά τα άλλα άθικτοι.

Σύμφωνα με έναν γείτονα, η σηπτική δεξαμενή είχε κάλυμμα φρεατίου αρχικά, ωστόσο, πριν από μερικά χρόνια, ένα φορτηγό το κατέστρεψε και από τότε η τρύπα ήταν καλυμμένη με τις ξύλινες σανίδες που σήκωσε το αγοράκι.

Το βίντεο κοινοποιήθηκε από έναν άνδρα ο οποίος είπε ότι αφού άκουσε για το περιστατικό αποφάσισε να ελέγξει το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης.


Με πληροφορίες από Dailymail