Διάβασε και δεν απάντησε το μήνυμα σου;Προώθησε τον αλλού με συνοπτικές διαδικασίες.

By Mary’s Potter World

Ωραία. Είσαι σε φάση σχέσης; Μπράβο. Μαγκιά σου και κορώνα στο κεφάλι σου να τον έχεις.

Τι γίνεται όμως όταν αυτή η σχέση μένει μόνο στη φάση; Και κει που νόμιζες ότι «he is the one» τσουπ, ξεκινάνε τα αναπάντητα μηνύματα και εσύ μένεις να κοιτάς το κινητό σου κάθε πέντε λεπτά, αναρωτιέσαι αν έχεις σήμα και τα συναφή κουλά και παρανοϊκά.

Σου έχω νέα γλυκιά μου. Ο επικοινωνιακός τηλεφωνικός σας χρόνος οδεύει προς το τέλος του. Σαν τηλεκάρτα ένα πράγμα που της τελείωσαν οι μονάδες.

Ηρέμησε, πάρε δύο βαθιές αναπνοές και για όνομα του Θεού μη ξεκινήσεις να στέλνεις άλλα μηνύματα. Έστειλες ένα, άντε δύο, έμειναν αναπάντητα οκ.

Απλά κάπου εδώ οφείλεις να κοιτάξεις την αλήθεια κατάματα. Και όχι, βάλε ένα στοπ στις δικαιολογίες που σου προσφέρει απλόχερα το μυαλό σου.

Δικαιολογίες όπως: μα είmαι δουλειάααα (αλήθεια; Εν κομμένο το σιέρι του να το γράψει;) μα τώρα είναι η ώρα που τρώωωωω

Πε μου τα λλίο!!!

Αλήθεια. Πιστεύεις ότι κάποιος που σε θεωρεί σημαντική στη ζωή του δεν βρίσκει χρόνο να στείλει ένα μήνυμα; Αλήθεια;

Κουκλίτσα μου καλή. Αφελές μου κοριτσάκι! Κοίταξε την αλήθεια κατάματα και αντιμετώπισε την για να μπορέσεις μετά να αντιμετωπίσεις και τον λεγάμενο.

Και για να εξηγούμαστε πριν παρεξηγηθούμε. Δεν μιλάμε να στέλνεις μηνύματα κάθε πέντε λεπτά σε σημείο πρηξαρχιδισμού αλλά αναφερόμαστε στο νορμάλ πρωινό μήνυμα, στο νορμάλ βραδινό καληνύχτισμα και στο ενδιάμεσο μια άλφα επικοινωνία. Σε αυτό αναφερόμαστε.

Γιατί αν στέλνεις εκατό μηνύματα τη μέρα και περιμένεις ο άνθρωπος να σου απαντήσει και στα 100 να πα να κοιταχτείς σε κάνα γιατρό. Εάν πάλι, από την αρχή της σχέσης σας στέλνατε 100 μηνύματα ο ένας στον άλλο και είχατε αυτό το χαζοχαρούμενο υφάκι με το απλανές βλέμμα τότε να πάτε να κοιταχτείτε μαζί στο γιατρό. Γιατί αν είναι έτσι, έχετε βρει το άλλο σας μισό και δεν ξέρω τι να κάνετε αλλά «stay together» και μα το Θεό φροντίστε να μη διαιωνίσετε το είδος των ψυχοπαθών μηνυματάκιδων.

Μιλάμε για μια κανονική, φυσιολογική ανθρώπινη ροή μηνυμάτων. Που από την αρχή της σχέσης υπήρξε σταθερή και αγαπησιάρικη. Και ξαφνικά, ως εκ θαύματος, αυτό μας τελείωσε!

Γιατί στην αρχή της όποιας σχέσης – μέχρι να σε ρίξει – σε βομβαρδίζει με μηνύματα. «Καλή μέρα μωρό μου». «Καληνύχτα άγγελε μου» και τα συναφή γλυκανάλατα. Έτσι σε έμαθε από την αρχή της σχέσης. Έτσι τον έμαθες. Τελεία.

Στάδιο 2ο: Και επιτέλους σε έψησε και σε έριξε σαν ώριμο φρούτο στην αγκαλιά του και άρχισες εσύ να στέλνεις πρώτη μηνύματα. Και κοίτα που το ξενυχτήσατε μαζί, και «τι ωραία που τα λες μωρό μου»!

Στάδιο 3ο: Και ξεκινήσατε να βγαίνετε και η καθημερινότητα σου βάφτηκε με κόκκινο, το χρώμα του πάθους. Και όλο στέλνεται μήνυμα και όλο συναντιέσται για ένα τρίωρο γεμάτο πάθος και έρωτα.

Στάδιο 4ο: Στέλνεις μηνυματάκι και ωπ! Καμία απάντηση. «Τι λε ρε»; καμία απάντηση; Παίρνεις τηλέφωνο. Αναπάντητες κλήσεις παντού.

Μετά από κάνα τρίωρο ξαναστέλνεις. «Μωράκι μου είσαι καλά»; «Γιατί δεν απαντάς»; Ενώ πολύ απλά και τίμια θα ήθελες να γράψεις: «ρε μαλάκα γιατί σκατά εν απαντάς». Όχιιιιι εσύ είσαι κυρία αγάπη μου και καλά κάνεις.

Και κάθεσαι και σκέφτεσαι τι πήγε λάθος και αναρωτιέσαι όλο το βράδυ. Και ξυπνάς το πρωί και τσουπ βρίσκεις ένα μηνυματάκι απλό και καθόλου τίμιο – γιατί αυτά είναι σημάδια αγάπη μου αλλά εσύ επιλέγεις να μην ξεστραβώνεσαι να τα καταλάβεις – «μωρό μου καλημέρα».

Και ξεκινάτε ένα γούτσου γούτσου καταιγισμό μηνυμάτων «που είσαι μωρό μου», «γιατί δεν μου απάντησες χθες» και τα λοιπά ξενερωτικά. Και σε πείθει. Και για μια βδομάδα όλα καλά και έρχεται Σκ και τσουπ ο λεγάμενος δεν ανταποκρίνεται στις κλήσεις σου.

Και εδώ σου έχω τη λύση. Στείλτον από κει που ήρθε και πολύ ασχολήθηκες.

Εν κατακλείδι. Του έστειλες μήνυμα κούκλα μου και έκανε πάνω από 5 ώρες να απαντήσει; Wake up. Ένας άνθρωπος που γουστάρει, είτε είναι σε φάση ψησίματος, είτε σε φάση που ξεκινάει μια σχέση είτε στη μέση της σχέσης ΠΑΝΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΥΝΗΜΑ.

Αν δεν απαντήσει απλά ΔΕΝ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΟΣΟ.

Μην κάθεσαι να αναρωτιέσαι μα γιατί δεν απαντάει , τι έκανα λάθος μήπως να ξαναστείλω. Όχιιιιιιιι στείλτον από κει που ήρθε με συνοπτικές διαδικασίες.

Η ζωή είναι πολύ μικρή για να περιμένεις να απαντηθεί ένα μήνυμα. Διεκδίκησε τα θέλω σου και μη χαλιέσαι. Είναι αρκετοί οι άντρες εκεί έξω. Μην τρελαίνεσαι.