Διέρρηξε από γραφεία μέχρι… κουρείο – Έκλεψε και μοτοποδήλατο ο……

Για σκοπούς διερεύνησης πέντε υποθέσεων διαρρήξεων και κλοπών, καθώς και υπόθεσης κλοπής οχήματος, συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας στην Πάφο, νεαρός ηλικίας 18 ετών. Ο 18χρονος συνελήφθη βάσει δικαστικών ενταλμάτων που εκδόθηκαν μετά από στοιχεία που προέκυψαν για τη διάπραξη των πέντε διαρρήξεων και της κλοπής οχήματος.

Πρόκειται για πέντε διαρρήξεις που διαπράχθηκαν σε δύο Γραφεία, σε δύο καταστήματα και σε κουρείο, στην Πάφο. Η πρώτη διάρρηξη Γραφείου διαπράχθηκε την 01η Ιουλίου, ενώ η δεύτερη διάρρηξη Γραφείου, καθώς και οι διαρρήξεις των δύο καταστημάτων και του κουρείου, διαπράχθηκαν στις 14 και 15 Ιουλίου. Από το πρώτο Γραφείο και τα δύο καταστήματα κλάπηκαν μικρά χρηματικά ποσά, ενώ από το δεύτερο Γραφείο και από το κουρείο, δεν κλάπηκε οποιαδήποτε περιουσία.

Η κλοπή οχήματος, συγκεκριμένα μοτοποδηλάτου 49 κυβικών, αξίας 500 ευρώ, διαπράχθηκε στις 25 Ιουνίου, ενώ το όχημα βρισκόταν σταθμευμένο εξωτερικά της κατοικίας της ιδιοκτήτριάς του. Το μοτοποδήλατο έχει εντοπιστεί και επιστραφεί στην ιδιοκτήτριά του.

Τις υποθέσεις διαρρήξεων διερευνά το ΤΑΕ Πάφου, ενώ το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Πάφου διερευνά την υπόθεση κλοπής οχήματος.