Επέστρεψε στο λιμάνι Λεμεσού από τον Πειραιά το M/V Daleela

Στο λιμάνι της Λεμεσού επέστρεψε στις 22 Ιουνίου 2022 το πλοίο με κυπριακή σημαία, το οποίο εκτελεί τη θαλάσσια σύνδεση Κύπρου – Ελλάδας, πετυχαίνοντας έτσι την ολοκλήρωση του πρώτου δρομολογίου θαλάσσιας επιβατικής σύνδεσης με επιτυχία.

Εκ μέρους του Κυπριακού Ναυτιλιακού Επιμελητηρίου, συμμετείχαν στο πρώτο ταξίδι κ. Sunil Kapoor, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και ο Βοηθός Γενικός Διευθυντής, κ. Αλέξανδρος Ιωσηφίδης, σημειώνοντας την άρτια λειτουργεία του και την ποικιλία υπηρεσιών που προσφέρει εν πλω.
Το Επιμελητήριο συγχαίρει για ακόμα μια φορά το Υφυπουργείο Ναυτιλίας για το επίτευγμα επανέναρξης της γραμμής μετά από 21 χρόνια αλλά και όλους τους “αθέατους ήρωες” οι οποίοι εργάστηκαν εν πλω για να στεφθεί με επιτυχία το πρώτο δρομολόγιο.
Είναι πλέον σημαντικό ο κόσμος να αγκαλιάσει το εγχείρημα και να αξιοποιήσει αυτή την εναλλακτική και οικονομική επιλογή μετάβασης στην Ελλάδα για τις φετινές καλοκαιρινές διακοπές του αλλά και μελλοντικά, ώστε να καταστεί βιώσιμο αυτό το εγχείρημα με την ολοκλήρωση της κρατικής επιχορήγησης.

inbusinessnews