Η ανύπαρκτη Υφυπουργός Πρόνοιας (!!) και ο κακός χαμός κάθε βράδυ, έξω απο Γραφείο Ευημερίας

Απο το 2019, η Δήμαρχος του Δήμου Λακατάμειας, Φωτούλα Χατζηπαππά, απέστειλε επιστολές σε αρμοδίους για την επίλυση του θέματος αλλά... στου κουφού την πόρτα, όσο θέλεις βρόντα! 

Αρκετές ήταν οι φορές που με άρθρα του το NewsfeedCy, ανέδειξε το πρόβλημα που αφορά στο Γραφείο Ευημερίας της Λακατάμειας, λόγω της κατάστασης που επικρατεί με τους αλλοδαπούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ: Σχεδόν να παίξουν ξύλο οι αλλοδαποί στο Τμήμα Ευημερίας Λακατάμιας.

Απελπιστική όμως παραμένει η κατάσταση, αφού αυτή τη φορά, όπως καταγγέλουν οι ίδιοι οι κάτοικοι, οι αλλοδαποί κατασκηνώνουν απο βραδύς έξω απο το Γραφείο Κοινωνικών Υπηρεσιών, προκειμένου να πάρουν σειρά και να αποφύγουν την ουρά!

Όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοι της περιοχής οι αλλοδαποί με το πέρασμά τους αφήνουν σωρούς από σκουπίδια και προκαλούν ζημιές, ενώ κατά τις νυχτερινές ώρες δημιουργείται οχλαγωγία. Οι καταγγελίες των κατοίκων είναι εις γνώση της Αστυνομίας, η οποία σε αρκετές περιπτώσεις χρειάστηκε να επέμβει ώστε να επιβληθεί η τάξη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ: Να τους χαίρεστε! – Μπούκαραν στο Γραφείο Ευημερίας Πάφου, αλλοδαποί-Τραυματισμός αστυνομικού

Κάτοικος μάλιστα καταγγέλει πως παρ΄ολίγο να καεί το αυτοκίνητο του, αφού οι αλλοδαποί άναψαν φωτιά για να ζεσταθούν με αποτέλεσμα αυτή να επεκταθεί!

Στο πλευρό των αγανακτισμένων κατοίκων βρίσκεται και η Δήμαρχος του Δήμου Λακατάμειας, Φωτούλα Χατζήπαπα η οποία καταγγέλει ότι απο το 2019 απέστειλε επιστολές σε όλους τους αρμόδιους φορείς αλλά το πρόβλημα όχι μόνο συνεχίζει να υφίσταται αλλά αυτό, επιδεινώνεται.

Το 2019 επίσης, η Δήμαρχος απέστειλε επιστολή στην ίδια την Υπουργό Εργασίας αλλά ακόμη περιμένει απάντηση. Σύνηθης τακτική της Υπουργού θα λέγαμε εμείς.

Πριν λίγους μήνες μάλιστα, η Δήμαρχος απέστειλε και πάλι επιστολή στην Υφυπουργό Πρόνοιας η οποία, με απάντηση της, την διαβεβαίωσε ότι θα επιληφθεί του θέματος!

“Εβάλαμεν Υφυπουργό Πρόνοιας, απλά για να πληρώνουμε απο τις τσέπες μας άλλο ένα μισθό” καταγγέλουν οι κάτοικοι. “Όλοι τους είναι μόνο λόγια. Πέρασαν τόσοι μήνες και ακόμα θα επιληφθεί του θέματος η ΑΝθούση. Μα εν αντρέπεται σιόρ;” καταλήγει κάτοικος.