Κίνα: Παρουσιαστής αιμορραγούσε από τη μύτη στον αέρα αλλά το κανάλι δεν σταμάτησε τη σύνδεση – Δείτε βίντεο

Το απίστευτο αυτό περισταστικό σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως από τα πρακτορεία ειδήσεων και τα κοινωνικά δίκτυα

να απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του κινεζικού καναλιού «Suzhou».

Την ώρα της μετάδοσης, άρχισε να τρέχει αίμα από τη μύτη του παρουσιαστή, χωρίς το κανάλι να σταματάει όμως τη μετάδοση.

Ο Χουάνγκ Χινγκί συνέχισε απτόητος να εκφωνεί το δελτίο δελτίων ενώ συνεχιζόταν η ρινορραγία, επισημαίνει η βρετανική εφημερίδα «Mirror».

Ο παρουσιαστής ειδήσεων έδειχνε τόσο ήρεμος και συγκρατημένος αν και το αίμα είχε φθάσει στο στόμα του, σχολιάζει η κινεζική εφημερίδα «South China Morning Post»

Η αιμορραγία από τη μύτη συνεχιζόταν κι αυτός με σοβαρό ύφος κοίταζε την κάμερα σαν να μην συμβαίνει τίποτα, όπως φαίνεται και στο βίντεο που έγινε viral στην κινεζική πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης vinteo&sessionId=7d3cc55726b11354e39139f997ac58966e7a6914&siteScreenName=newsbeast&theme=light&widgetsVersion=3235bd17138fa%3A1657578976990&width=500px

H συμπεριφορά του δίχασε τους χρήστες στα social media με πολλούς να διερωτώνται γιατί ο Κινέζος δημοσιογράφος δεν σταμάτησε την παρουσίαση ειδήσεων αφού στο πλευρό του βρισκόταν και η συμπαρουσιάστριά του.

Κάποιοι χρήστες τον επαίνεσαν για τον επαγγελματισμό του, ενώ άλλοι διερωτήθηκαν τι ήταν αυτό που τον φρέναρε και δεν σταμάτησε το δελτίο ειδήσεων για να λάβει τις «πρώτες βοήθειες» αφήνοντας να εννοηθεί ότι λειτούργησε υπό το φόβο της απόλυσης.

Ένας από τους χρήστες σχολίασε χαρακτηριστικά:

«Δεν μπορώ σε αυτό που έκανε να δω κανέναν επαγγελματισμό.

«Ήταν πολύ δύσκολο να στραφεί η κάμερα στη συμπαρουσιάστριά του; Δεν ήταν μόνος εκεί», γράφει άλλος χρήστης.

Ωστόσο, ο Κινέζος παρουσιαστής υποστήριξε πως, όταν κατάλαβε ότι έτρεχε αίμα από τη μύτη του, η μόνη του σκέψη ήταν να τελειώσει το δελτίο ειδήσεων.