Καλλιεργούσε φυτεία με 12 χασισόδεντρα στην Χαλκιδική

Κάθε άλλο παρά αθώα ήταν η… πρασινάδα στην αυλή του σπιτιού ενός 47χρονου Έλληνα σε μια περιοχή του Δήμου Σιθωνίας στη Χαλκιδική, όπως αποδείχθηκε κατά την διάρκεια της έρευνας που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πολυγύρου ύστερα από πληροφορίες που δέχθηκα.

Όπως διαπιστώθηκε, ο 47χρονος καλλιεργούσε στον συγκεκριμένο χώρο 12 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 50 εκατοστών, τα οποία ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν μαζί με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 21 γραμμαρίων που βρέθηκε στην κατοχή του και 250 σπόροι κάνναβης που έκρυβε στην κατοικία του. Ο 47χρονος συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής, που του απήγγειλε κατηγορίες για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

Κυκλοφορούσε με ποσότητες κάνναβης στην τσέπη

Ο έλεγχος στον οποίο υποβλήθηκε ένας Έλληνας από αστυνομικούς του Τ.Α.Ε. Ρεθύμνης σε μια περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, αποκάλυψε ότι έκανε… βόλτες έχοντας μαζί του μία συσκευασία με 177 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης! Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρεθύμνης κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών.

Δύο ανήλικοι Έλληνες συνελήφθησαν το απόγευμα του Σαββάτου στις Σέρρες, καθώς κατά τον έλεγχο που τους έκαναν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. βρήκαν στην κατοχή τους μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, ένα τσιγαριλίκι και έναν τρίφτη κάνναβης. Στη συνέχεια, συνελήφθησαν από την Ασφάλεια οι δύο αλλοδαπές μητέρες τους και οδηγήθηκαν μαζί τους στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών κατηγορούμενες για παραμέληση της εποπτείας ανήλικων.

protothema