Καταγγέλλουν τον Καδή για κοροϊδία οι αιγοπροβατοτρόφοι – Εξαγγέλουν, μη ειρηνικές κινητοποιήσεις

Απεγνωσμένοι είναι οι αιγοπροβατοτρόφοι καθώς οι τιμές των ζωοτροφών εκτοξεύονται στα ύψη και προαναγγέλλουν δυναμικές κινητοποιήσεις, οι οποίες όπως τονίζουν δεν θα είναι ειρηνικές.

Την οργή των αιγοπροβατοτρόφων καλείται να αντιμετωπίσει ο Υπουργός Γεωργίας, Κώστας Καδής αφού μιλώντας σεε ραδιοφωνική εκπομπή, ο Αιγοπροβατοτρόφος Κώστας Νικολάου κατήγγειλε, εμμέσως πλην σαφώς ότι ο αρμόδιος Υπουργός καθώς και οι εμπλεκόμενοι του Υπουργείου τους κοροιδεύουν, αφού δεν πήραν ούτε σεντ βοήθεια απο το κράτος!

Παράλληλα μίλησε και για αισχροκέρδια σε σχέση με τις χρεώσεις των ζωοτροφών αφού όπως είπε, μέσα σε λίγες μέρες η τιμή της σόγιας αυξήθηκε από τα 660 στα 720 ευρώ τον τόνο.
Υπέδειξε ότι σε δέκα μέρες δεν θα έχουν ζωοτροφές για να ταΐσουν τα ζώα τους ενώ οι ζωέμπορες τους ζήτησαν, όπως είπε, να τα ταΐζουν μόνο με κριθάρι.

Ο Κώστας Νικολάου επεσήμανε ότι η ποσόστωση του 25% αιγοπρόβειου γάλακτος στο χαλλούμι είναι μόνο στα χαρτιά αφού ουδείς έλεγχος γίνεται, ρίχνοντας τα βέλη του πάλι στο Υπουργείο Γεωργίας.