Κλειστοί δρόμοι – Δείτε που και πότε για να αποφύγετε την ταλαιπωρία

Τα επαρχιακά γραφεία του Τμήματος Δημοσίων Έργων ενημερώνουν το κοινό για τη διεξαγωγή οδικών εργασιών στις επαρχίες Λάρνακας και Λεμεσού.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

1. Εργασίες επιδιορθώσεων ασφαλτικού οδοστρώματος, στη Βορόκληνη

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, την Τετάρτη 3/8/2022 και την Πέμπτη 4/8/2022, μεταξύ των ωρών 08:00 – 15:00, θα εκτελούνται εργασίες τοπικών επιδιορθώσεων του ασφαλτικού οδοστρώματος στη Βορόκληνη, στον δρόμο από τη συμβολή του παραλιακού δρόμου Δεκέλειας μέχρι τη συμβολή με το Κοινοτικό Συμβούλιο.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η μία λωρίδα κυκλοφορίας του δρόμου της Βορόκληνης θα κλείνει τμηματικά (100 μέτρα ανά φορά) και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας, με τη χρήση σήμανσης STOP & GO.

2. Εργασίες καθαρισμού αυλακιών στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, την περίοδο 1/8/2022 – 12/8/2022, εκτός Σαββατοκύριακου, μεταξύ των ωρών 07:00 – 16:00, στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού από τη Μουτταγιάκα μέχρι τη Χοιροκοιτία με κατεύθυνση τη Λευκωσία, θα εκτελούνται εργασίες καθαρισμού αυλακιών.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει το έρεισμα του δρόμου σε μήκος 200μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται κανονικά στις δύο λωρίδες κυκλοφορίας.