Λάρνακα: Καταστράφηκε ολοσχερώς το διαμέρισμα από την πυρκαγιά

H Πυροσβεστική Υπηρεσία θα προχωρήσει σε διερεύνηση των αιτίων της φωτιάς

Διαμέρισμα στον 5ο όροφο πολυκατοικίας στη Λάρνακα καταστράφηκε ολοσχερώς από πυρκαγιά ενώ ζημιές υπέστησαν οι κοινόχρηστοι χώροι και άλλα διαμερίσματα στον πάνω και κάτω όροφο.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέας Κεττής, στις 21:49 το βράδυ της Τρίτης λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε διαμέρισμα που βρισκόταν στον 5ο όροφο πολυκατοικίας στη Λεωφόρο Μακαρίου στη Λάρνακα.

Πρόσθεσε ότι για κατάσβεση της πυρκαγιάς ανταποκρίθηκαν πέντε πυροσβεστικά οχήματα, συμπεριλαμβανομένου και του τηλεσκοπικού βραχιονοφόρου οχήματος από τους Πυροσβεστικούς Σταθμούς Λάρνακας και Ορόκλινης. Οι δυνάμεις πυρόσβεσης εισήλθαν στην είσοδο της πολυκατοικίας με τη χρήση αναπνευστικών συσκευών.

Ο κ. Κεττής ανέφερε ακόμα ότι «οι ένοικοι των διαμερισμάτων της πολυκατοικίας, κυρίως αλλοδαποί, κατάφεραν να εξέλθουν χωρίς να κινδυνεύσει κανένας, ενώ οι πυροσβέστες προέβησαν σε έρευνα για να διαπιστωθεί κατά πόσον υπήρχε οποιοδήποτε άτομο που είχε εγκλωβιστεί. Ο ένοικος του διαμερίσματος την ώρα που ξέσπασε η πυρκαγιά απουσίαζε».

Η πυρκαγιά στο διαμέρισμα τέθηκε υπό έλεγχο γύρω στις 23:19, ενώ από την πυρκαγιά το διαμέρισμα καταστράφηκε ολοσχερώς ενώ ζημιές υπέστησαν οι κοινόχρηστοι χώροι και διαμερίσματα του πιο πάνω αλλά και κάτω ορόφων.

Σήμερα Τετάρτη 11 Μαϊου, η Πυροσβεστική Υπηρεσία θα προχωρήσει σε διερεύνηση των αιτίων της πυρκαγιάς.