ΛΕΜΕΣΟΣ: Παράνομος μετανάστης επιτέθηκε με μαχαίρι, σε Ελληνοκύπριο

Προσωπικές διαφορές η αιτία της ψεσινής επίθεσης, όπου παράνομος μετανάστης επιτέθηκε και τραυμάτισε Ελληνοκύπριο στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, ψες γύρω στις το βράδυ, στην περιοχή του Ύψωνα, 41χρονος Αιγύπτιος, επιτέθηκε και τραυμάτισε 44χρονο απο τη Λεμεσό, έπειτα απο μεταξύ τους παρεξήγηση. Έπειτα, ο Αιγύπτιος , πέταξε το κουζινομάχαιρο σε αυλή σπιτιού της περιοχής και προσπάθησε να διαφύγει.

Ο τραυματίας, μετά και την επίθεση που δέχτηκε, βγήκε στο δρόμο και ζήτησε βοήθεια απο τους κατοίκους. Πολίτες, καταδίωξαν και ανέκοψαν τον φερόμενο δράστη που εκείνη την ώρα έτρεχε να διαφύγει και ακολούθως ενημερώθηκε η αστυνομία.

Το θύμα της επίθεσης μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λεμεσού με θλαστικά τραύματα στον λαιμό και στον αριστερό αγκώνα καθώς και εκδορές στον δεξιό αγκώνα. Η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται εκτός κινδύνου και αφού έτυχε περίθαλψης εν συνεχεία έλαβε εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Σήμερα, ο 41χρονος Αιγύπτιος φερόμενος δράστης, οδηγείται ενώπιον Δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος κράτησης.

Από περαιτέρω εξετάσεις, διαπιστώθηκε ότι ο 41χρονος βρίσκεται παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας ενώ ανακρινόμενος φέρεται να παραδέχθηκε ότι επιτέθηκε και μαχαίρωσε τον 44χρονο.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά υπόθεση για πράξεις που σκοπεύουν στην πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης.