Μέσι: Η μεγαλύτερη προσφορά για τη φανέλα που… απλώθηκε στο «Μπερναμπέου» (vid)

Η φανέλα με την οποία ο Μέσι πέτυχε το 500ο του γκολ και την οποία έδειξε σε όλο τον κόσμο στο «Μπερναμπέου» χαρίζοντας νίκη στη Μπαρτσελόνα, έφτασε σε δυσθεώρητα ύψη στη δημοπρασία!

Την 23η του Απρίλη του 2017 ο Λίο Μέσι με γκολ στο 90‘ + 2‘ στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» κατάφερε να κάνει όλο το γήπεδο να σιωπήσει. Ή για την ακρίβεια, το μεγαλύτερο κομμάτι του γηπέδου, αφού οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα στις εξέδρες των φιλοξενούμενων είχαν ξεσαλώσει.

Ο Αργεντινός μάγος έβγαλε τη φανέλα του, τη γύρισε για να φαίνεται το όνομα και ο αριθμός του στην πλάτη και την έδειξε κυρίως προς το κομμάτι των φίλων των «μπλαουγκράνα», αν και η κίνησή του ήταν τέτοια που προσπάθησε να προκαλέσει το δέος και των οπαδών της Ρεάλ.UnmuteRemaining Time -0:00 Fullscreen

Αυτή η φανέλα, λοιπόν, δημοπρατήθηκε και έφτασε σε τρομερά επίπεδα! Πρόκειται, άλλωστε, για την εμφάνιση με την οποία ο Μέσι πέτυχε το 500ο του γκολ.

Όπως αναφέρει η MundoDeportivo, η μεγαλύτερη προσφορά που κατατέθηκε και στην οποία κατοχυρώθηκε, έφτασε στις 427.000 ευρώ!