Μεγάλη … « γαϊδουριά» απο επιβάτη αεροπλάνου: Σκαρφάλωσε στα καθίσματα άλλων για να φτάσει στο δικό της

Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο με μια ενοχλητική επιβάτη αεροπλάνου, η οποία μάλλον ξέχασε που βρισκόταν. Η γυναίκα φαίνεται στο βίντεο να σκαρφαλώνει στα «μπράτσα» των καθισμάτων άλλων επιβατών για να φτάσει στο δικό της, προκαλώντας αναστάτωση και εκνευρισμό.

Ο επιβάτης που τράβηξε βίντεο την γυναίκα να διασχίζει κατά μήκος τις θέσεις για να καταλήξει στο παράθυρο, σχολίασε στο Twitter: «Η χειρότερη συμπεριφορά που έχω δει ποτέ σε αεροπλάνο. Αυτή η γυναίκα πηδούσε πάνω από άλλους επιβάτες σε πτήση 7 ωρών».
Τα σχόλια κάτω από το βίντεο πήραν… φωτιά με τους περισσότερους χρήστες να την «κράζουν». Κάποιος έγραψε: «Περίμενε, δεν μπορούσε να περπατήσει; Που είναι οι αεροσυνοδοί; Κανένας δεν βρέθηκε να της κάνει παρατήρηση;».
Ο γρίφος που… έχει εξοργίσει το διαδίκτυο: 9 στους 10 δεν μπορούν να το λύσουν
Ένας δεύτερος σχολίασε: «Η κατάλληλη στιγμή να ξεσπάσουν αναταράξεις». Κάποιος άλλος πάντως, φάνηκε να την δικαιολογεί γράφοντας: «Θεωρώ ότι εξαρτάται από τους ανθρώπους που κάθονται δίπλα της, οι οποίοι δεν λένε τίποτα. Οπότε νομίζω ότι έχουν συμφωνήσει να το κάνει».

Πηγή: gazzetta.gr