Μεγάλη μέρα η σημερινή για το ΔΗΣΥ – Καλέστηκαν και “ενισχύσεις” για το συνέδριο – Έφτασε πριν λίγο ο “Αβέρωφ ο Εκλεκτός”

Η μέρα που περίμενα όλα τα Συναγερμικά στελέχη έφτασε, αφού αυτή την ώρα, πραγματοποιείται το συνέδριο του κόμματος, στο στάδιος Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πριν απο λίγο έφτασε μετά συζύγου και ο “Αβέρωφ ο Εκλεκτός” έτοιμος να κλείσει το πρώτο μέρος της προεκλογικής εκστρατείας για τις προεδρικές εκλογές, έχοντας σύμμαχο του τον ΠτΔ.

Η Πινδάρου όμως, δεν αρκέστηκε μόνο στην παρουσία του Νίκαρου, ο οποίος θα ανέβει και στο βήμα για να στηρίξει την επιλογή του, αλλά έφεραν και τον Κυριάκο Μητσοτάκη καθώς και τον Μάνφρεντ Βέμπερ, τον Γερμανό βουλετή και επικεφαλή της κοινοβουλευτικής ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο από το 2014, για να στείλουν όλοι μαζί, ισχυρά μηνύματα στήριξης προς την υποψηφιότητα του “Αβέρωφ του εκλεκτού” μήπως ηρεμήσει ο άνθρωπος και νιώσει καλύτερα.

Το ιδεολογικό και πολιτικό συνέδριο του Δημοκρατικού Συναγερμού, θα ολοκληρωθεί αύριο Σάββατο με την έγκριση της Ιδεολογικής και πολιτικής Διακύρυξης.