Μεθυσμένος τουρίστας έκανε ζημιές σε ξενοδοχείο Προκάλεσε σε μονομαχία τους αστυνομικούς

Στη συλληψη 32χρονου τουρίστα  προέβησαν ψες βράδυ μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Παραλιμνιου και του ΟΠΕ Αμμοχωστου για αδικήματα μέθης, ανησυχίας, διασάλευση της ειρήνης, εξύβρισης, απειλής, κακόβουλης ζημιάς, πρόκλησης σε μονομαχία και κατοχής ελεγχόμενου φαρμάκου τάξεως Β.

Συγκεκριμένα την Παρασκευή, 6 Μαΐου, λήφθηκε πληροφορία στον αστυνομικό σταθμό Παραλιμνίου ότι στην υποδοχή ξενοδοχείου στον Πρωτάρα υπήρχε μεθυσμένος άντρας, ο οποίος έφερε τραύμα στο πόδι και αιμορραγούσε και προκαλούσε ανησυχία, εξύβριζε άλλα πρόσωπα που παρευρίσκονταν στο μέρος, είχε επιθετικές τάσεις και προκάλεσε ζημιά στην είσοδο του ξενοδοχείου.

Στο μέρος μετέβηκαν μέλη του αστυνομικού σταθμού Παραλιμνιου και ΟΠΕ Αμμοχώστου όπου εντόπισαν το πιο πάνω πρόσωπο να βρίσκεται στο μπαρ του ξενοδοχείου σε εμφανή κατάσταση μέθης και να συμπεριφέρεται οχλαγωγικά και άτακτα.

Τα μέλη της αστυνομίας κάλεσαν ασθενοφόρο αφού ο 32χρονος αιμορραγούσε από το πόδι και προσπάθησαν να τον συνετίσουν με αρκετές προτροπές αλλα αυτός συνέχιζε την ίδια συμπεριφορά ενώ στην θέα των αστυνομικών άρχισε να τους βρίζει, να τους απειλεί προκαλώντας τους σε μονομαχία και παίρνοντας θέσης μάχης.

Ο 32χρονος συνελήφθηκε