Οδηγούν καρκινοπαθή στην εξαθλίωση – Ζητάει τη βοήθεια του Κράτους και απλά του κλείνουν την πόρτα

smart

Ακομα μια καταγγελια έρχεται να προστεθεί στον ήδη βεβαρημένο φάκελο που έχει να διεκπεραιώσει η Υφυπουργός Κοινωνικής Πρόνοιας, Αναστασία Ανθούση.

Ο κύριος “Γιώργος” περνάει το δικό του Γολγοθά και το Κράτος – Πρόνοιας τους κλείνει όλες τις πόρτες που οδηγούν σε καλύτερες συνθήκες διαβίωσης.

61 ετών ο ίδιος, η ζωή του έπαιξε πολύ άσχημο παιχνίδι αφού, μετά και το χαμό του μικρού του γιου, ο ίδιος διαγνώστηκε με σπάνιας μορφής καρκίνο και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Λόγω της ασθένειας του μικρού του γιου, παραιτήθηκε απο τη δουλειά του και ότι χρήματα είχε τα έδωσε στο Ωνάσειο Νοσοκομείο, με την ευχή να σωθεί το παιδί του. Δυστυχώς, ο μικρός γιος έφυγε και ο ίδιος έμεινε χωρίς δουλειά και ότι χρήματα είχε βάλει στην άκρη χάθηκαν όλα γι ατη σωτηρία του γιου του.

Ο ίδιος, αυτή τη στιγμή, μένει σε ένα σπίτι το οποίο όπως θα δείτε στο βίντεο, δεν είναι δυνατόν να μένει άνθρωπος εκεί. Και μάλιστα καρκινοπαθής. Απο την άλλη, το Κράτος του απέριψε την αίτηση για ΕΕΕ χωρίς καμία καθόλου επεξήγηση.

Ο ίδιος μάλιστα θα ξεκινήσει χημειοθεραπείες για την αποκατάσταση της υγείας του και πρέπει να πηγαινοέρχεται απο το χωριό του, στην πόλη της Λεμεσού, και αναρωτιέται πως – αφού ο ίδιος δεν διαθέτει μεταφορικό μέσο – αλλά και με ποια χρήματα – αφού βασίζεται μόνο στον μεγάλο του γιο ο οποίος πρόσφατα υποβλήθηκε σε εγχείρηση τοποθέτησης βηματοδότη.

Αυτό είναι το Κράτος – Πρόνοιας;

Δείτε το βίντεο: