Ολοκληρώθηκε η αποστολή της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής στη Σλοβακία

Με «πανέμορφη εκδήλωση» στην αίθουσα του τζούντο, έπεσε η αυλαία του 16ου Ευρωπαϊκού Φεστιβάλ Νέων στην Μπάνσκα Μπίστριτσα της Σλοβακίας, ανακοίνωσε την Κυριακή ο απεσταλμένος της ΚΟΕ/ΕΑΚ, Δημήτρης Γαβριήλ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του κ. Γαβριήλ, στην τελετή λήξης του Ευρωπαϊκού Φεστιβάλ Νέων, παρέλασαν όλες οι χώρες, με την Κύπρο να έχει ως σημαιοφόρους τους, Αντρανίκ Αστζιάν Σαρκίς (αργυρό στο τριπλούν) και Γιάννη Αντωνίου (χάλκινο στο τζούντο).

«Οι διοργανωτές πήραν άριστα στη διεξαγωγή της διοργάνωσης, ενώ μια απ’ τις μεγαλύτερες στιγμές της εκδήλωσης ήταν το standing ovation προς τους 1300 εθελοντές,» αναφέρεται.

Το 16ο Ευρωπαϊκό Φεστιβάλ Νέων ανήκει πλέον στο παρελθόν, με την Σλοβακία να παραδίδει την σκυτάλη στο Μάριμπορ της Σλοβενίας, εκεί που θα γίνουν οι επόμενοι αγώνες τον ερχόμενο Ιούλιο, προστίθεται.

«Η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή επιθυμεί να ευχαριστήσει για άλλη μια φορά το Υπουργείο Παιδείας για την στενή συνεργασία και την στήριξη που της παρέχει, καθώς και όλους τους Χορηγούς της, τον Πλατινένιο Χορηγό ΟΠΑΠ Κύπρου, τους Χρυσούς Χορηγούς, Τράπεζα Κύπρου και Logicom, τους Ασημένιους Χορηγούς Medochemie, Allianz και Χαραλαμπίδης Κρίστης, τον Χορηγό Επικοινωνίας Cablenet, τον Χορηγό Παροχής Υπηρεσιών Deloitte, την TOYOTA, και τον Χορηγό παροχής Ιατρικών υπηρεσιών, Όμιλο Βιοϊατρική Κύπρου, που χωρίς την παρουσία τους θα ήταν πολύ δύσκολη η συμμετοχή μας στους Αγώνες,» καταλήγει η ανακοίνωση.

(ΚΥΠΕ/ΕΑΝ)