Κεσπάγια: “Ο καλύτερος προπονητής που υπήρξε ποτέ στο κυπριακό ποδόσφαιρο είμαι εγώ – σέβασμος μήδεν

Σε ακόμη ένα παραλήρημα προέβη ο Τιμούρ Κεσπάγια απόψε μετά και το τέλος του αγώνα ΑΝΟΡΘΩΣΗ-ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ.

Δυστυχώς, ο Τιμούρ Κεσπάγια για ακόμα μια φορά, μη μπορώντας να συγκρατήσει το θυμό του- κάτι που μας έχει συνηθίσει άλλωστε – δεν σεβάστηκε ούτε Γιοβάνοβιτς ούτε Φερνερ ούτε τον μακαρίτη τον Μιτόσεβιτς, ούτε Άσσοφ, ούτε Κέρκερς αλλά και ούτε τόσους προπονητές που πέρασαν απο αυτό το νησί. Δυστυχώς φίλε Τιμούρ μετά απο κάποιο κακό ή ατυχές αποτέλεσμα για την ομάδα σου – στην οποιαδήποτε ομάδα και αν εργάζεσαι – βγάζεις τον πραγματικό σου εαυτό. Είδαμε και το ίδιο πράγμα και στην Εθνική Γεωργίας. Θα ζητούσαμε λίγο περισσότερο σεβασμό απο ένα άνθρωπο που έχει προσφέρει τα μέγιστα στο Κυπριακό ποδόσφαιρο.

Σου ευχόμαστε να ηρεμήσεις γιατί σαφέστατα μπορείς να προσφέρεις ήρεμος, περισσότερα.

Οι δηλώσεις του Τιμούρ Κεσπάγια που ενόχλησε το Κυπριακό φίλαθλο κοινό, ακόμη και τους ίδιους τους Ανορθωσιάτες

“Δεχτήκαμε γκολ στα τελευταία λεπτά. Αυτή είναι η ιστορία μας φέτος. Είχαμε πεντακάθαρες ευκαιρίες να κερδίσουμε. Η τύχη μας έχει γυρίσει την πλάτη. Μπορούσαμε να ήμασταν πρώτοι. Είχαμε την απογοήτευση του κυπέλλου. Η Ομόνοια ήρθε ξεκούραστη όπως και ο Απόλλωνας. Πρέπει να έχει και λίγη τύχη. Θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Πρέπει να παρουσιάστούμε έτοιμοι για την Ομόνοια. Γιατί όχι; Να διεκδικήσουμε την πρόκριση. Δεν έχω παράπονα από τους ποδοσφαιριστές μας. Δεν είχαμε τύχη”

Γενικά θεωρώ έκανε ένα κακό παιχνίδι η Ανόρθωση. Ο κόσμος θέλει καλύτερο θέαμα, θέλει να δει καλύτερη Ανόρθωση…

“Ρώτησες τον κόσμο; Ο κόσμος να έρθει να υποστηρίξει αυτό θέλουμε. Όχι να μας κάνει τους προπονητές. Να έρθει να υποστηρίξει αυτούς του Κυπραίους παίκτες. Ο κόσμος είναι που φωνάζει γιατί δεν παίζουν Κυπραίοι. Αν ήταν κάποιος Κυπραίος θα ήταν στον… ουρανό. Εμείς βάζουμε Κυπραίους και παίζουν. Μου λες παραμύθια. Γενικώς μιλώ, δεν σας συμφέρει και δεν το λέτε. Ο κόσμος να μας υποστηρίζει αυτό πρέπει να κάνει. Δεν θέλουμε προπονητές. Ο καλύτερος προπονητής που υπήρξε ποτέ στο κυπριακό ποδόσφαιρο είμαι εγώ! Όχι με τα λόγια μόνο! Με τις πράξεις! Για αυτό δεν χρειάζομαι από κανέναν. Δεν θέλουμε προπονητές.”

– “Λίγος σεβασμός στους παίκτες. Στο Κυπριακό ποδόσφαιρο είμαι ο πιο επιτυχημένος!”

– “Θέλουμε οπαδούς, θέλουμε να μας υποστηρίξουν. Κανένας δεν ευχαριστιέται”

– “Απαιτήσεις έχω και εγώ, και εγώ θέλω να είμαι προπονητής της Ρεάλ!”

– “Βάζεις τον Κυπραίο, φωνάζουν!”

– “Λίγο σεβασμό κύριοι. Λίγο σεβασμό”!