Ο Μητσοτάκης ευχήθηκε στον”Αβέρωφ τον Εκλεκτό” καλή επιτυχία – Ούτε με πόμπες εν θα φτάσει 2η Κυριακή

«Καλύτερα να σε φάνε τα λιοντάρια και οι κροκόδειλοι, παρά να σου ευχηθεί ο Μητσοτάκης… Γιατί να το κρύψωμεν, άλλωστε;»

Είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο πιο γκαντέμης Πρωθυπουργός στην Ελλάδα; Στον κόσμο; Σε όλο το πλανητικό σύστημα; Ίσως. Κανείς δεν ξέρει και η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά.

Το σίγουρο είναι πως, με το που ανάλαβε την πρωθυπουργία, αναφέρθηκε στον καιρό, και στο πόσο ωραίος ήταν και ΧΙΟΝΙΣΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ! Έκλεισαν οι δρόμοι, κόπηκε το ρεύμα σε περιοχές ! Γ.. ο Δίας!

Αναφέρθηκε στο Πάσχα και πως θα γινόταν η Ανάσταση κανονικά. Τέλος! Αυτό ήταν! Πήγε η Ανάσταση, όπως πήγε και το καλοκαίρι! “Μα τι ωραίο καλοκαίρι!!” είπε και την έπεσαν στην Ελλάδα μουσώνες, τυφώνες και μια καταιγίδα να τους βρίσκεται!

Χιόνια, σεισμοί, καταποντισμοί… Από όλα είχε το μενού σε φυσικές καταστροφές και όχι μόνο! Μέχρι και οι εντάσεις στα ελληνοτουρκικά αυξήθηκαν και αυτός το χαβά του! Εύχεται δεξιά και αριστερά!

Καλού κακού εκεί στην Πινδάρου, ας προετοιμαστούν κατάλληλα αφού δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα όσο αφορά στις εκλογές. Μα ποιος επέτρεψε στον Μητσοτάκη να ευχηθεί στον “Αβέρωφ τον Εκλεκτό”, καλή επιτυχία; Ποιος έκανε αυτό το σφάλμα; Μα είναι δυνατό να του ευχηθεί ο χειρότερος – μετά τον πατέρα του – γκαντέμης στην ιστορία ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ;

Ούτε στη 2η Κυριακή τον βλέπω τον Φούλη και θα φταίει ο Χριστοδουλίδης για αυτό!

Για του λόγου το αληθές, δείτε το βίντεο: