Ο Ν.Παναγιωτόπουλος διαμαρτυρήθηκε για το «ξέσκισμα» στο Αιγαίο και ο Χ.Ακάρ του έκανε πλάκα: «Θα το τσεκάρω»

Η απάντηση του Χ.Ακάρ στον Ν.Παναγιωτόπουλο

Επικίνδυνα ανεβαίνει η ένταση στα ελληνοτουρκικά, καθώς την περασμένη Τετάρτη οι Τούρκοι προχώρησαν σε ένα απίστευτο μπαράζ πτήσεων και παραβιάσεων στο Αιγαίο. 

Μάλιστα λίγες ώρες μετά το «ξέσκισμα» στο Αιγαίο ο Έλληνας υπουργός Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος πήρε τηλέφωνο τον Τούρκο ομόλογό του Χουλουσί Ακάρ για να του διαμαρτυρηθεί αλλά αυτός… του έκανε πλάκα! 

Ο υπουργός Άμυνας επικοινώνησε με τον Τούρκο ομόλογό του για να του εκφράσει τη δυσφορία του για τις συνεχείς παραβιάσεις. Αλλά η αντίδραση που εισέπραξε από τον Χουλουσί Ακάρ, σύμφωνα με την Καθημερινή, ήταν πως «θα το τσεκάρει»! Σαν δηλαδή ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας να μην γνώριζε τι έκανε τη τουρκική Αεροπορία στο Αιγαίο…

Να θυμίσουμε ότι την Τετάρτη πραγματοποιήθηκε να 126 ρπτήσεις και δεκάδες παραβιάσεις πάνω από ελληνικά νησιά στο Αιγαίο, με την Ελλάδα να απαντά με… διαβήματα και με «πάγωμα» των ήδη «παγωμένων» Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.

Φυσικά ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ενημέρωσε και τον γγ του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ, ενώ θα μιλήσει και στο αμερικανικό Κογκρέσο.