Πάφος: Σύλληψη 41χρονου για τη δολοφονία Πογιατζή

Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες στην επαρχία Πάφου, συνελλήφθη 41χρονος άντρας, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης φόνου εκ προμελέτης, με θύμα 60χρονο Λεόντιο Πογιατζή, που διαπράχθηκε στις 15/7/2021.

Yπενθυμίζεται πως η σορός του 60χρονου εντοπίστηκε απανθρακωμένη μέσα στο αυτοκίνητο του, το οποίο καταστράφηκε από φωτιά στην περιοχή της κοινότητας Αναρίτας. Σύμφωνα με μαρτυρία που εξασφάλισαν οι ανακριτές του ΤΑΕ Πάφου, ο Πογιατζής έφυγε από το σπίτι του στη Νατά της Πάφου στις 6 και 40 το πρωί, στις 15/7/21. Στις 7 λήφθηκε η πληροφορία για φωτιά στην περιοχή της Αναρίτας. Εκεί έσπευσαν μέλη του Τμήματος Δασών για κατάσβεση και διαπίστωσαν ότι επρόκειτο για φλεγόμενο όχημα.

Μετά την κατάσβεση, διαπίστωσαν ότι εντός του οχήματος υπήρχε το απανθρακωμένο πτώμα του επιχειρηματία. Το σύντομο χρονικό διάστημα εντός του οποίου έδρασαν, επιτρέπει το συμπέρασμα ότι οι δράστες γνώριζαν καλά τις κινήσεις του Πογιατζή, στον οποίο πιστεύεται ότι έστησαν καρτέρι.

Όπως κατέδειξε η νεκροτομή, ο θάνατος του 60xρονου επιχειρηματία προήλθε από τρία τραύματα στην κοιλιακή χώρα, προκληθέντα από πυροβόλο όπλο.