Πέντε συλλήψεις για υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών σε Λάρνακα και Λεμεσό 

Στη σύλληψη πέντε προσώπων, άντρες ηλικίας από 18 μέχρι 32 ετών, προχώρησαν μέλη της Αστυνομίας, σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις διαρρήξεων, κλοπών, και παράνομης κατοχής περιουσίας.

Σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κατοικίας στην επαρχία Λάρνακας, συνελήφθη 26χρονος, ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση με δικαστικό ένταλμα, διάρκειας έξι ημερών, για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, η διάρρηξη της κατοικίας διαπράχθηκε στις 25 Μαρτίου, γύρω στις 7.30 το βράδυ. Από την κατοικία φέρεται να κλάπηκαν η αλουμινένια πόρτα της κουζίνας, μεταλλικά είδη υγιεινής από το μπάνιο της οικίας, καθώς και μεταλλικά εξαρτήματα από οικιακές ηλεκτρικές συσκευές, ενώ προκλήθηκαν ζημιές σε κεραμικά τοίχου του σπιτιού. Η συνολική αξία της περιουσίας που κλάπηκε, καθώς και της ζημιάς που προκλήθηκε, εκτιμάται ότι είναι ύψους 1,000 ευρώ.

Ο Περιφερειακός Αστυνομικός Σταθμός Κοφίνου διερευνά την υπόθεση.

Επίσης σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής, συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας κατά την άφιξη του στο αεροδρόμιο Λάρνακας από χώρα του εξωτερικού, χθες το μεσημέρι, άντρας ηλικίας 32 ετών.

Εναντίον του 32χρονου εκκρεμούσε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, που είχε εκδοθεί μετά από στοιχεία που προέκυψαν για τη διάρρηξη και κλοπή.

Η διάρρηξη κατοικίας, συγκεκριμένα διαμερίσματος στη Λεμεσό, διαπράχθηκε τον Ιούνιο, 2015. Από το διαμέρισμα κλάπηκαν, σύμφωνα με την καταγγελία του ενοίκου, μεγάλο χρηματικό ποσό, ένα ρολόι και ένα χρυσό μετάλλιο, καθώς και έγγραφα του ιδίου.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.