Πέτρος Φιλιππίδης: Αύριο ο πλειστηριασμός του σπιτιού του – Η έκκληση του δικηγόρου του

Οι ηθοποιοί Πέτρος Φιλιππίδης (Α) και Γιώργος Μιχαλακόπουλος (Δ) παρίστανται στην κηδεία του διακεκριμένου θεατρικού δημιουργού, δασκάλου και ακαδημαϊκού Σπύρου Ευαγγελάτου στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ

Αύριο, 27/4, αναμένεται σύμφωνα με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα και το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου να βγει σε πλειστηριασμό το σπίτι του Πέτρου Φιλιππίδη στο Ψυχικό, με τιμή εκκίνησης τα 645.000 ευρώ.

Ο δικηγόρος του, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, μέσα από την εκπομπή του Alpha, έκανε έκκληση προς τους τραπεζίτες προκειμένου να παγώσει η διαδικασία αυτή τονίζοντας για ακόμη μια φορά την δεινή οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο προφυλακισμένος ηθοποιός.

«Η αλήθεια είναι ότι την επόμενη Τετάρτη είναι προγραμματισμένος ο πλειστηριασμός του σπιτιού του Πέτρου Φιλιππίδη στο Ψυχικό. Μέχρι και αύριο το πρωί θα κάνω μεγάλη νομική προσπάθεια να ανασταλεί… Δε ζητάμε ιδιαίτερη μεταχείριση, ζητάμε αυτό που γίνεται για τόσους πολίτες με οικονομικά προβλήματα να γίνει και για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε μια δεινή οικονομική κατάσταση. Το δικαστήριο έχει ξεκινήσει και ήδη από τις πρώτες μέρες αποδεικτικής διαδικασίας οι ισχυρισμοί της άλλης πλευράς έχουν αρχίσει να καταρρέουν… Θα προσπαθήσω να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στον Πέτρο Φιλιππίδη και να μην εκπλειστηριάσουν το σπίτι της οικογενείας του.

Εκεί μεγάλωσε και γεννήθηκε το παιδί του. Ελπίζω να μη δείξουν το σκληρό τους χαρακτήρα οι τραπεζίτες… Κάνω έκκληση και μέσα από τις εκπομπής σας… » ανέφερε ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη.