Πήρε πάνω του ο Αβέρωφ ο Εκλεκτός το θέμα διαγραφής Χριστοδουλίδη – Στο χωριό το λένε κωλοτούμπα

Ολοκληρώθηκε σήμερα το απόγευμα, η τακτική σύνοδος του Πολιτικού Γραφείου του ΔΗΣΥ, κατά την οποία έγινε ανασκόπηση της πορείας του κόμματος για τις προεδρικές εκλογές.

Στην ανακοίνωση που εκδόθηκε από το Πολιτικό Γραφείο του ΔΗΣΥ, δεν έγινε καμία αναφορά στο θέμα της διαγραφής του Νίκου Χριστοδουλίδη από το κόμμα. Φήμες λένε πως αυτή η απόφαση του Πολιτικού γραφείου, δεν ευχαριστεί καθόλου το το Εκτελεστικό γραφείο.

Τέλος όμως στις φήμες έβαλε ο Χάρης Γεωργιάδης, καθ’ ότι έπαιξε το ρόλο του Πυροσσβεστήρα αφού με δηλώσεις του διευκρίνησε ότι δεν τίθεται θέμα διαγραφής, αφού ο Ν. Χριστοδουλίδης, “έθεσε ο ίδιος με τις ενέργειες του τον εαυτό του εκτός κόμματος”.

Ο “Αβέρωφ ο Εκλεκτός” βγήκε βέβαια μπροστά έδωσε τέλος στα όποια σενάρια διαγραφής, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Δεν είμαστε κόμμα διαγραφών. Το παίρνω πάνω μου, τέρμα”.

Αυτό βέβαια, ο φτωχός πλην τίμιος λαός, το λέει κωλοτούμπα, αλλά το Πολιτικό γραφείο της Πινδάρου το θεωρεί ‘λεβέντικη πράξη” ρίχνοντας σκόνη στα μάτια των ψηφοφόρων ότι είναι “ανώτερο κόμμα” και δεν τους ενδιαφέρουν όλα αυτά τα μικροαστικά!

Πέραν όμως της “λεβέντικης αυτής πράξης” φήμες λένε πως ο Αβέρωφ ο Εκλεκτός, έριξε μια ματιά στις δημοσκοπήσεις και έτσι αποφάσισε να μπεί ένα τέρμα στην προεκλογική γύρω από τον Χριστοδουλίδη και να συγκεντρωθούν επί της ουσίας. Είδε βέβαια και την προοπτική, ο Ν.Χριστοδουλίδης να είναι ο επόμενος ΠτΔ και τότε; Με τι μούτρα θα έχουν διαγράψει απο τον ΔΗΣΥ τον νέο Πρόεδρο;

Τέλος, στο Πολιτικό Γραφείο έγινε κάλεσμα για αποφασιστική συστράτευση προκειμένου να παραμείνει ο Δημοκρατικός Συναγερμός ενωμένος και πρωταγωνιστής. Στην ανακοίνωση γίνεται για ακόμα μια φορά αναφορά και στην θέση του ΔΗΣΥ για άμεση αίτηση ένταξης στο ΝΑΤΟ, κάτι που το κόμμα θεωρεί πως θα λύσει το πρόβλημα των εγγυήσεων στο Κυπριακό.