Παναγιώτης Γιαννάκης: «Τα πεθερικά μου έλεγαν ότι είμαι αλήτης επειδή έπαιζα μπάσκετ – Δεν γίναμε φίλοι με τον Γκάλη»(ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης βρέθηκε καλεσμένος σε εκπομπή της ΕΡΤ και μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, τη σύζυγό του, αλλά και την μεγάλη καριέρα του στο μπάσκετ.

Ο θρύλος του ελληνικού αθλητισμού αναφέρθηκε και στις σχέσεις του με τον Νίκο Γκάλη και παραδέχθηκε ότι ποτέ δεν ήταν φίλοι, παρά τον σεβασμό που είχαν μέσα στο γήπεδο.

«Όταν είσαι παιδί, χρειάζεσαι παιχνίδι, την αγάπη από τους γονείς και ένα σωστό σχολείο της γειτονιάς. Αυτό είναι αρκετό. Ποτέ δεν μου έλειψε κάτι. Ίσως ένα ζευγάρι μπασκετικά παπούτσια. Μου έπαιρνε η μητέρα μου από τη λαϊκή κι εγώ επειδή κλώτσαγα πέτρες χάλαγαν. Το πρώτο μου ζευγάρι, μου το έδωσε ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες του Ιωνικού. Μου λέει “τα θες; Είναι λίγο σκισμένα στο πλάι”. Τα πήρα, τα πήγα στον τσαγκάρη και δεν θα τα ξεχάσω ποτέ».

Για τη σύζυγό του: «Εκείνη έπαιζε βόλεϊ κι εγώ μπάσκετ. 23 ετών παντρευτήκαμε. Τα πεθερικά μου της είχαν πει ότι επειδή παίζω μπάσκετ είμαι αλήτης».