Πανδημία: Σέρνουν μητέρα στα δικαστήρια

Αγαπημένοι μου φίλοι και αναγνώστες,

Σήμερα θα γράψω ως ΜΗΤΕΡΑ και όχι ως δημοσιογράφος..

Ακρίβεια, άστεγοι , ανεργία, φτώχεια – για αυτά δεν έκαναν τίποτα όμως ήθελαν να μας σώσουν, και εμείς τους πιστέψαμε… γιατί πιστέψαμε πως δεν είχαμε άλλη επιλογή…

« Όταν ξεκίνησε όλη αυτή η ιστορία με τα μέτρα και τα διατάγματα για την αντιμετώπιση της Πανδημίας, επικαλέστηκαν το «καλό μας» , ήθελαν να μας «προστατέψουν» από αυτό τον «θανατηφόρο» ιό.

Θυσιάσαμε την ελευθερία μας στα lockdown , υποβληθήκαμε σε ιατρικές πράξεις που δεν επιθυμούσαμε με τα rapid test , κάποιοι απολύθηκαν και κάποιοι άλλοι έβαλαν λουκέτο στις επιχειρήσεις τους… και όλα αυτά για το “καλό” μας.
Αν και αντέξαμε και επιβιώσαμε μέσα από όλη αυτή την «κόλαση» , και ενώ αρχικά μας έλεγαν ότι τα παιδιά δεν κινδυνεύουν από αυτή την «θανατηφόρα πανδημία » , κάποιοι αποφάσισαν ότι για να εισέλθουν τα παιδιά στο σχολείο , έπρεπε να περάσουν πρώτα από το μαρτύριο του rapit test.
Η απόφαση αυτή έφερε θύελλα αντιδράσεων και κινητοποιήσεων από τους γονείς.
Σύμφωνα με μαρτυρίες γονέων, εκείνο το διάστημα, άρχισαν να απειλούνται πως αν δεν υπακούσουν θα έχουν να κάνουν με γραφεία ευημερίας, με την αστυνομία ότι θα τους πάρουν τα παιδιά, ότι θα χάσουν τα παιδιά τους την χρονιά… χωρίς όμως να τους δώσουν εναλλακτικές λύσεις σε αντίθεση με την αρχή της πανδημίας που ενώ ήταν ελάχιστα τα κρούσματα στα σχολεία τα έκλεισαν και εφάρμοσαν την μέθοδο της τηλεκπαιδευσης.
Και όλα αυτά αγαπητοί μου πάλι για το «καλό» μας..
Αποτέλεσμα των «εκβιασμών» (γιατί περί εκβιασμών πρόκειται) κάποιοι «εξαναγκάστηκαν» από φόβο να υπακούσουν και έκλεισαν τα αυτιά τους στα κλάματα των παιδιών τους , κάποιοι άλλοι όμως
ύψωσαν το ανάστημά τους απέναντι σε όλον αυτόν τον «παραλογισμό» και αντιστάθηκαν μέχρι το τελευταίο λεπτό.
Μια από αυτές είναι και η κα Νίκη μητέρα ενός 8χρονου παιδιού που θα παρευρεθεί αύριο στο δικαστήριο Λεμεσού η ώρα 8.30 ως κατηγορούμενη με την κατηγορία ότι διέκοψε την φοίτηση του 8χρονου παιδιού της.

Δείτε αυτούσια την δημοσίευση της μητέρας που μόνο οργή μπορεί να προκαλέσει.

«Αύριο 22.6.2022 με κάλεσαν να πάω δικαστήριο . Είναι η πρώτη φορά στην ζωή μου που είμαι κατηγορούμενη για κάτι.
Διέκοψα την φοίτηση του οχτάχρονου παιδιού μου λέει, γιατί δεν τον ανάγκασα να πηγαίνει σχολείο με το ζόρι , να κάνει ράπι τεστ και να φοράει μάσκα.
Ξέρετε κάτι? Εγώ είμαι μητέρα τεσσάρων παιδιών. Τα μεγάλωσα με αγάπη , φροντίδα στοργή, τους σπούδασα και τους έμαθα να είναι ελεύθεροι άνθρωποι.
Θα πάω λοιπόν δικαστήριο χωρίς δικηγόρο να υπερασπισω τον εαυτό μου και το δικαίωμα του παιδιού μου να είναι ελεύθερο, χωρίς δικτατορία.
Αυτό πρέπει να κάνετε όλοι αν θέλετε να λέγεστε γονείς .
Αυτή είναι η ταπεινή και προσωπική μου άποψη.»