Πανικός με πυροβολισμούς στο αεροδρόμιο Dallas Love Field(ΒΙΝΤΕΟ)

Άλλο ένα περιστατικό ένοπλης βίας στο Τέξας των ΗΠΑ.

Πανικός επικράτησε στο αεροδρόμιο Dallas Love Field στο Τέξας, όπου τρομοκρατημένοι επιβάτες άρχισαν να κρύβονται κάτω από τις καρέκλες, μετά τις αναφορές για πυροβολισμούς.

Ένας άνθρωπος φέρεται να «πυροβόλησε στον αέρα» στον έλεγχο αποσκευών στην περιοχή του αεροδρομίου και ακολούθησαν σκηνές τρόμου.Economist για Αλεξανδρούπολη: Λιμάνι στρατηγικής σημασίας για τα δυτικά συμφέροντα

«Η αστυνομία του Ντάλας ερευνά και θα ενημερώσει τα μέσα ενημέρωσης, όταν υπάρξουν διαθέσιμες πληροφορίες», ανέφερε αρχικά η αστυνομία.

«Μια ομάδα ανθρώπων έτρεχε και φώναζε ‘τρέξτε’ και όλοι κρυφτήκαμε αμέσως. Δεν μας έχει κοινοποιηθεί τίποτα», δήλωσε ένας αυτόπτης μάρτυρας. «Όλα φαίνεται να είναι ήρεμα τώρα. Ήταν σίγουρα μια τρομακτική εμπειρία για όλους».
Άλλοι μάρτυρες είπαν: «Έπεσαν πυροβολισμοί στον αέρα. Ο κόσμος άρχισε να κρύβεται και να τρέχει. Μέσα σε λίγα λεπτά, το Dallas PD χειρίστηκε την κατάσταση. Δεν πιστεύω κανέναν, αλλά ο δράστης τραυματίστηκε».
Γυναίκα η δράστιδα – Την εξουδετέρωσαν
Σύμφωνα με αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, δράστιδα της επίθεσης ήταν μια γυναίκα, την οποία, στη συνέχεια, πυροβόλησαν αστυνομικοί.
Η γυναίκα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, χωρίς να έχει γίνει γνωστή η κατάσταση της υγείας της, ενώ άγνωστα παραμένουν τα κίνητρά της.
Δεν έχουν αναφερθεί άλλοι τραυματισμοί.