ΠΑΦΟΣ: Σοβαρό τροχαίο με τέσσερα αυτοκίνητα και τρεις τραυματίες

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα συνέβη το μεσημέρι στην πολυσύχναστη λεωφόρο Ελευθερίου Βενιζέλου στην Πάφο, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τριών, την εμπλοκή τεσσάρων συνολικά μηχανοκίνητων μέσων και την ανατροπή ενός οχήματος στο οδόστρωμα.

Τα χειρότερα σενάριο ευτυχώς δεν έγινε, αφού στο σημείο της σύγκρουσης υπάρχει καφετέρια και φούρνος έξω από τα οποία σταμάτησε το ανατραπέν όχημα και στα οποία υπήρχαν πολλοί πελάτες.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές εξετάσεις, το τροχαίο συνέβη όταν υπό συνθήκες που διερευνώνται ένα όχημα που κινείτο στο ρεύμα της Ελευθερίου Βενιζέλου προς το κέντρο της πόλης συγκρούστηκε με δεύτερο όχημα που εξερχόταν από πάροδο στο σημείο.

Το ένα όχημα μετά τη σφοδρή σύγρουση ανατράπηκε στο δρόμο και κατέληξε κυριολεκτικά στην είσοδο των εμπορικών καταστημάτων, χωρίς ευτυχώς να τραυματίσει θαμώνες. Τα εμπλεκόμενα όχήματα χτύπησαν άλλο ένα σταθμευμένο όχημα και μια σταθμευμένη μοτοσυκλέτα, προκαλώντας τους ζημιές. 

Από την σύγκρουση τραυματίσθηκαν τρία πρόσωπα που επέβαιναν στο ένα εμπλεκόμενο όχημα, τα οποία μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο Νοσοκομείο Πάφου. Κρατήθηκαν για νοσηλεία και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των επί καθήκοντι ιατρών η κατάσταση τους είναι εκτός κινδύνου.