Πολύ καλές εμφανίσεις από τις Κύπριες αθλήτριες της Ρυθμικής στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Ισραήλ

Πολύ καλές εμφανίσεις κατέγραψαν οι Κύπριες αθλήτριες της Ρυθμικής Γυμναστικής στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που πραγματοποιήθηκε στο Ισραήλ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Κυπριακής Ομοσπονδίας Γυμναστικής, η πρωταθλήτρια στην κατηγορία Νεανίδων Νίκα Κοντάρεβα με εξαιρετική εμφάνιση στην Κορδέλα κατέκτησε την 10η θέση και ήταν 2η αναπληρωματική για τον τελικό του οργάνου.

Κατέκτησε επίσης την 16η θέση στις Κορίνες και μαζί με την Εβελίνα Ορφανού έφεραν την Κύπρο στο Ομαδικό στην 14η θέση.

Η Εβελίνα κατέκτησε την 16η θέση στο Στεφάνι και την 20η θέση στην μπάλα.

Το μέλλον των αθλητριών, σημειώνει η ΚΟΓ, διαγράφεται λαμπρό αφού στην πρώτη τους μεγάλη διοργάνωση κατάφεραν να φέρουν εξαιρετικά αποτελέσματα.

Επίσης, η πρωταθλήτρια στην κατηγορία Γυναικών Άννα Σοκόλοβα με μία πολύ καλή εμφάνιση κατέκτησε την 37η θέση στο Σύνθετο Ατομικό εξασφαλίζοντας έτσι την πρόκριση της για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο στην Βουλγαρία. Επίσης ήταν 33η στο Στεφάνι και 34η στη Μπάλα.

Προπονήτρια της αποστολής στο Ισραήλ ήταν η Σάββα Νατάσα, ενώ στην αποστολή συμμετείχαν οι Διεθνείς κριτές Χρυσταλλένη και Λουκία Τρικωμίτη. Συμμετείχε επίσης και η Ευαγγελία Τρικωμίτη ως μέλος της Ευρωπαϊκής Τεχνικής Επιτροπής Ρυθμικής Γυμναστικής.