Πώς ψάρευε τα θύματά του ο 31χρονος βιαστής που απειλούσε με revenge porn

Μια ολόκληρη συλλογή με παράνομο, «ροζ» υλικό από δεκάδες, ανυποψίαστες κοπέλες εντόπισαν οι αστυνομικοί στο σπίτι του 31χρονου ντελιβερά στον Άγιο Δημήτριο την περασμένη Κυριακή.

Ο 31χρονος, ο οποίος κατηγορείται πως βίασε μια 29χρονη εκβιάζοντάς την με εκδικητική πορνογραφία, είχε δημιουργήσει ψεύτικο προφίλ στο Instagram και από εκεί «ψάρευε» τα θύματά του. Ο 31χρονος απειλούσε τις κοπέλες είτε με υλικό που είχε καταγράψει εν αγνοία τους, τόσο κατά τη συνεύρεση που είχε μαζί τους όσο και από ερωτικές βιντεοκλήσεις, ή «μπλόφαρε».

Όταν, δηλαδή, δεν είχε revenge porn για να τις εκβιάσει τους έλεγε πως έχει βρει «ροζ» βίντεο και φωτογραφίες τους μέσω κοινών γνωστών. Στη συνέχεια, τους εκβίαζε πως αν δεν υποκύψουν στις αρρωστημένες ορέξεις του θα ανεβάσει το υλικό στα social media και θα το στείλει στους φίλους τους.

Πέρα από την 29χρονη, τον φερόμενο ως δράστη κατήγγειλε μια ακόμη κοπέλα την οποία ο 31χρονος απειλούσε πως θα δημοσιεύσει βίντεο με προσωπικές της στιγμές αν δεν του έστελνε ερωτικά μηνύματα.

Το θύμα δεν έπεσε στην “παγίδα” του μολονότι, όπως περιέγραψε, της έλεγε πως έχει ερωτικά βίντεο με πρωταγωνίστρια την ίδια.

«Με βρήκε από τα social. Είχε φτιάξει ένα ψεύτικο προφίλ. Δεν ήξερα καν ποιος είναι. Μου είπε ότι είχε κάτι με εμένα και ότι αν δεν του έστελνα μηνύματα θα τα ανέβαζε και θα τα έστελνε σε όλους μου τους φίλους. Ήθελε να του στείλω μηνύματα με ερωτικό περιεχόμενο«.

Η νεαρή κοπέλα ήταν σίγουρη πως ο 31χρονος δεν είχε στα χέρια του υλικό της και απέφυγε να του απαντήσει.

«Προσπαθούσα να σκεφτώ ποιος μπορεί να είναι. Το πρώτο που σκέφτηκα ήταν να πάω στην αστυνομία και να τον καταγγείλω», προσθέτει και εξηγεί πως αποφάσισε να απευθυνθεί στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

«Δεν του απαντούσα καν. Τότε άρχισε να μου στέλνει μηνύματα και να με βρίζει και να με απειλεί. Έπαθα ενα σοκ αλλά δεν ψάρωσα. Πήγα στην αστυνομία και έκανα μήνυση», δηλώνει το παρ’ ολίγον θύμα του 31χρονου.

Η καταγγέλουσσα εκτιμά πως αρκετά από τα θύματα του φερόμενου ως βιαστή έπεσαν στην παγίδα του με τα δήθεν “ροζ” βίντεο.

«Το είχε σύστημα αυτό με τα βίντεο και τις φωτογραφίες. Έτσι εξασφάλιζε υλικό και από τις άλλες κοπέλες. Ίσως ήταν ο τρόπος του να ‘ψαρεύει’. Να λέει πως έχει υλικό, να υποκύπτουν και έτσι να του στέλνουν βίντεο και φωτογραφίες».

Πηγή: Πρώτο Θέμα