Σάλος με κατάστημα που προσφέρει έκπτωση 48% σε πρόσφυγες, ανήμερα εισβολής

Εντονες αντιδράσεις και ποικίλα σχόλια από χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης προκαλεί η ενέργεια ιδιωτικής εταιρείας να προσφέρει ανήμερα της μαύρης επετείου της βάρβαρης τουρκικής εισβολής του 1974 και της συμπλήρωσης σαράντα οκτώ ετών από την ημέρα που ο Αττίλας πάτησε στα χώματα της Κερύνειας, έκπτωση σε πρόσφυγες ύψους 48%.

Σύμφωνα με σχετική ανάρτηση της εταιρείας, η έκπτωση παραχωρείται σήμερα και αύριο στα δύο καταστήματα που λειτουργούν σε Λευκωσία και Λεμεσό με την επίδειξη της προσφυγικής ταυτότητας του πελάτη. 

Στο διαφημιστικό μήνυμα μάλιστα, υπάρχει το σύνθημα “Δεν Ξεχνώ” με την μισή αιματοβαμμένη Κύπρο και επισημαίνεται ότι “Γιατί και η Κύπρος έχει πρόσφυγες”
Η εν λόγω προσφορά του καταστήματος κάνει τον γύρο του διαδικτύου με διάφορες αναρτήσεις σε Facebook και Twitter, οι οποίες αποσπούν την καταδίκη των χρηστών.
Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά τον σάλο που προκλήθηκε η εταιρεία φέρεται να έχει ανακαλέσει την έκπτωση και να έχει αποσύρει τη σχετική δημοσίευση από το προφιλ που διατηρεί στο Facebook.