Σήμερα το απόγευμα, η απόφαση της … κουτσουρεμένης ΕΔΕΚ για Χριστοδουλίδη

Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι σοσιαλδημοκράτες, βλ. υπόθεση Σιζόπουλου με Ιρακινό καθώς και εσωτερικές συγκρούσεις – η ΕΔΕΚ δεν τα βάζει κάτω και συνεχίζει να οργανώνει συνέδρια, παρά την πρόσφατη κατακραυγή του κόσμου όσο αφορά το αίτημα του Προέδρου της Μαρίνου Σιζόπουλου για έκτακτη κρατική χορηγία, για τις εκλογές.

Ημέρα κρίσης η σημερινή, αφού τα 400 στελέχη που θα παραστούν στο έκτακτο συνέδριο, σήμερα στην Κρατική έκθεση στη Λευκωσία, στις 6.30, θα αποφασίσουν τον υποψήφιο που θα στηρίξουν στις προεδρικές του 2023. Θα προηγηθεί βέβαια συνεδρίαση του Πολιτικού γραφείου, το οποίο, δημοκρατικά όπως ο Σιζόπουλος ξέρει, θα διαμορφώσει την πρόταση προς τους συνέδρους.

Φήμες λένε, πως η στήριξη προς τον Ν. Χριστοδουλίδη είναι δεδομένη χωρίς να αποκλείεται όμως να γίνει η έκπληξη τελευταία στιγμής – γιατί Μαρίνος είναι αυτός, συνηθισμένα τα στελέχη στις εκπλήξεις!

Θορυβημένος ομως είναι με αυτή την εξέλιξη, ο Αβέρωφ ο Εκλεκτός αφού βλέπει ακόμη μία μερίδα ψηφοφόρων να στρέφεται προς τον Χριστοδουλίδη. Προς το παρών η Πινδάρου τηρεί σιγή ιχθύος και απλά περιμένουμε τα δελτία τύπου του ΔΗΣΥ μετά τις 9.00 που αναμένεται και η λήξη του συνεδρίου.