Σε ίδρυμα για ηλικιωμένους, λόγω άνοιας, η αγαπημένη ηθοποιός Ντίνα Κώνστα – Δείτε το βίντεο απο τον ρόλο που λάτρεψε το κοινό.

Θλιβερή είναι η είδηση ότι η Ντίνα Κώνστα βρίσκεται σε ίδρυμα με άνοια. Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso η 83ων ετών ηθοποιός βρίσκεται σε ίδρυμα φροντίδας ηλικιωμένων εντός Αθηνών.

Στο πλευρό της βρίσκεται η αγαπημένη της ανιψιά. Πρόκειται για μία είδηση ου προκαλεί θλίψη για τη σπουδαία καλλιτέχνιδα που από την δεκαετία του ’70 μέχρι και πριν από λίγα χρόνια μεσουράνησε και έχει φυσικά ακόμα και σήμερα χιλιάδες ανθρώπους που την θυμούνται για όσα προσέφερε στο ελληνικό θέατρο.

Η Ντίνα Κώνστα έχει συμμετάσχει σε πολλές επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές, όπως “Τρεις χάριτες”, “Δις Εξαμαρτείν” και “Το Σόι μας”. Κομβικός και πιο αγαπημένος ρόλος φυσικά ήταν αυτός της “Ντένης Μαρκορά” στους “Δύο Ξένους”.

Εμείς θυμηθήκαμε κάποιες από τις ξεκαρδιστικές στιγμές της ως Ντένη Μαρκορά και σας τις παρουσιάζουμε:

Σε παλιότερη συνέντευξή της, η Ντίνα Κώνστα είχε δηλώσει για το σίριαλ «Δυο Ξένοι»: «Ήταν ακόμα ένας ρόλος που έπαιξα. Ήταν όμως ένα σίριαλ καλογραμμένο. Όταν κάτι είναι καλά γραμμένο, πάει και καλά. Δεν χρειάζεται τίποτε άλλο, όρεξη να έχεις».

Παράλληλα, είχε δηλώσει: «Ήταν πάρα πολύ κουραστικά τα γυρίσματα. Πήγαινα ξημερώματα στα πλατό και έφευγα βράδυ. Δεν είχαμε ευτράπελα, ήταν βαριά δουλειά» και συμπλήρωσε: «Δεν βλέπω πολλή τηλεόραση. Ακόμα και τους Δύο Ξένους δεν τους βλέπω. Στενοχωριέμαι να βλέπω τον Νίκο Σεργιανόπουλο, που έφυγε έτσι άδικα από τη ζωή».

Η Ντίνα Κώνστα γεννήθηκε στη Σάμο το 1938 και αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή Κωστή Μιχαηλίδη. Παράλληλα, εργαζόταν σε εταιρεία χρωμάτων για να πληρώσει τις σπουδές της, ενώ υποκριτική σπούδασε κρυφά από τους γονείς της και είχε καθηγήτρια τη Μαίρη Αρώνη.https://www.youtube.com/embed/jXHZkgc0QpY

Η Ντίνα Κώνστα δεν παντρεύτηκε ποτέ, καθώς δεν της αρέσει η δέσμευση του γάμου, ενώ έχει πει ότι έγινε ηθοποιός επειδή είναι αυτοκαταστροφικό άτομο.

Αλησμόνητος θα παραμείνει ο ρόλος της ως Ντένη Μαρκορά στους “Δύο Ξένους” που στιγμάτισε μια ολόκληρη γενιά. Η ίδια διακρίνεται από το δυναμισμό και το μπρίο του ρόλου της και στην πραγματικότητα, ενώ έχει δηλώσει παλαιότερα ότι δεν θα ήθελε ποτέ να κάνει μια συμβατική δουλειά και γι’ αυτό αντιτάχθηκε στη θέληση των γονιών της που ονειρεύονταν για εκείνη να γίνει τραπεζικός.

Η είδηση έχει προκαλέσει την αναστάτωση των χρηστών και στα social.