Σε… “μπελάδες” η Μετερεωλογική Υπηρεσία, με τους Κύπριους άντρες

Σε μια απίστευτη αποκάλυψη προέβη ο Διευθυντής του Τμήματος Μετεωρολογίας, Κλεάνθης Νικολαΐδης, που έκανε τις περισσότερες τουλάχιστον γυναίκες να μείνουν με το στόμα... ανοικτό! 

Ο Κλεάνθης Νικολαΐδης μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή σχετικά με το Μνημόνιο Τεχνικής Συνεργασίας μεταξύ του Τμήματος Μετεωρολογίας Κύπρου, της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας της Ελλάδας (ΕΜΥ) και της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας του Ισραήλ μεταξύ άλλων , προέβη σε μια απίστευτη αποκάλυψη για τους Κύπριους άντρες!

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά: Είθιστε, απο το 2015, οι μετερεωλόγοι, να ονοματίζουν τις κακοκαιρίες που έχουν σήμανση, πορτοκαλί ή κόκκινου κινδύνου. Σε αυτές δηλαδή που ενδέχεται ή σίγουρα θα είναι επικίνδυνες και θα προκαλέσουν ζημιές, ίσως και να απειλήσουν ζωές.

Βλέποντας αυτό, αρκετοί Κύπριοι άντρες, σύμφωνα με τον Κλεάνθη Νικολαίδη, κάλεσαν στην Μετερεωλογική Υπηρεσία ζητώντας να δώσουν σε κακοκαιρία το όνομα της γυναίκας τους! Μάλιστα πρόσφεραν και χρήματα για αυτό.

Η Μετερεωλογική Υπηρεσία, αρνήθηκε ευγενικά αφού όπως τόνισε δεν μπορούν να δεχτούν τα χρήματα αφού δεν είναι κερδοσκοπικός οργανισμός.

Θα ήταν πραγματικά ενδιαφέρον όμως, αν η Μετερεωλογική Υπηρεσία, έβρισκε ένα τρόπο να συνεργαστεί με αυτούς του Κύπριους άντρες αφού όπως φαίνεται, το ενδιαφέρον είναι αρκετό!

Δείτε το βίντεο με την απίστευτη αποκάλυψη