ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΦΥΛΑΚΩΝ: Σήμερα, στον Γενικό Εισαγγελέα, ο φάκελος με τις καταγγελίες για τον αξιωματικό

Μετά τις δημόσιες καταγγελίες και τοποθετήσεις, η Διευθύντρια των Κεντρικών Φυλακών Άννα Αριστοτέλους, καταγγέλλει επισήμως στην Εισαγγελία ότι Ανώτερος Αξιωματικός της Αστυνομίας, συνομιλούσε με βαρυποινίτη και του ζητούσε βίντεο και οτιδήποτε άλλο θα μπορούσε να πλήξει επαγγελματικά την ίδια.

Σήμερα, οι νομικοί σύμβουλοι της Άννας Αριστοτέλους, θα περάσουν το κατώφλι της Νομικής Υπηρεσίας προκειμένου να παραδώσουν στον Βοηθό Γενικό Εισαγγελέα σχετικό φάκελο. Κατά πληροφορίες, στον φάκελο θα περιλαμβάνεται η καταγγελία της κυρίας Αριστοτέλους και έγγραφα μέσω των οποίων θα ενισχύεται η θέση της, ότι δηλαδή ο αξιωματικός της δύναμης αντάλλαζε μέσω εφαρμογής σε κινητό τηλέφωνο, μηνύματα με τον κατάδικο, ο οποίος εκτίει ποινή φυλάκισης για εμπορία ναρκωτικών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Άννα Αριστοτέλους, θα ζητήσει το διορισμός ανεξάρτητου ποινικού ανακριτή για την υπόθεση όπως και τη διαθεσιμότητα του αξιωματικού της Αστυνομίας.

Στο μεταξύ, στις 10 και 30 το πρωί θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση διαμαρτυρίας από το προσωπικό των φυλακών, εις ένδειξη συμπαράστασης προς την Διευθύντρια του σωφρονιστικού ιδρύματος.